W produkcji są już koszulki jubileuszowe z okazji X-lecia PIKUR'a. Koszulki te są nagrodami w konkursach dla dzieci, które nasz klub organizuje w tym roku na zlocie PIKUR'a w Borkach. Koszulki są w rozmiarach dziecięcych.
Jest szansa na wykonanie niewielkiej partii takich koszulek w większym rozmiarze dla zainteresowanych, ale decyzja musi zapaść wręcz natychmiast i nie ma mowy o kręceniu nosem. Koszt jednej koszulki to 17 - 20 zł, w zależności od ilości zebranych zamówień. Jutro - 10.05.2010, zamówienie musi wylądować na taśmie produkcyjnej.
Proszę nie pisać postów typu, "fajne, ale nie mam kasy". Proszę wyłącznie o zamawianie ilości szt. w danym rozmiarze. Rozmiar jest kompatybilny ze smerfnymi koszulkami ze zlotu w Białej.
Jeśli żółte są też takie duże ,to proszę 1 szt.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum