W październiku wszedłem w posiadanie Reni25 z silnikiem 2,8V6. Zdecydowałem sie na jej zakup ponieważ byłem w posiadaniu drugiej reni z silnikiem 2,2TXE. I tak z tych dwóch aut zrobiłem jedna super Renie. Ta pierwsza była w bardzo dobrym stanie wizualnym lecz z uszkodzonym silnikiem(prawdopodobnie panewki ale nie jestem pewien). Druga zaś była w opłakanym stanie poza silnikiem . Miałem drobne problemy z ABS-m i ze wspomaganiem ale wszystko działa jak nalezy.
Dzisiaj udało mi sie uruchomic moje auto. Wszystko chodzi elegancko poza małymi szczegółami. Mam problem z komputerem pokładowym który nic nie wyswietla.
Chciałbym zaznaczyć ze mam dopiero 19 lat i bardzo podobaja mi sie Renault 25!!
Jutro dodam foto..
Witamy kolejnego posiadacza R25 z jedynym słusznym silnikiem .
Jak robiłeś jakieś przeszczepy , może się okazac że bedziesz musiał wykonać przeróbki instalacji elektrycznej bo nieco sie one różniły w poszczególnych modelach.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Wymiana wiatraka:
Okazało sie ze przepaliła sie płytka. Powodem tego było to ze wiatrak nie chodził na pierwszym biegu i przepalał płytke. W środku niemiło pachniało plastikiem i pojawił sie dym wychodzacy z nawiewu. Po wymianie wiatraka problem został rozwiazany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum