Wysłany: 2012-10-03, 13:10 Naklejki magnetyczne na auto
Będąc kilkanaście dni temu pod szpitalem miejskim zauważyłem taksówkarza jak "montuje" reklamy sklepów i firm na swoje auto. Okazało się ,że są to "naklejki" magnetyczne,które można w dowolnej chwili zamontować jak i zdemontować.
Dowiedziałem się gdzie takie rzeczy wykonują i dzisiaj byłem się dowiedzieć jaki koszt takiego "cosia" wynosi. Jak niektórzy widzieli ja mam na drzwiach pod listwą naklejkę przezroczystą z logo,nazwą forum i adresem strony internetowej.
Niestety nie ma możliwości aby "naklejki" magnetyczne były przezroczyste.Wielkość takiej
"naklejki" to 60cm x 20cm.
Koszt 1szt to 35zł + VAT = 43zł 05 gr
Koszt kompletu /lewa i prawa/ 86zł 10gr
A tak to będzie wyglądało na aucie. Na razie jest to symulacja komputerowa.
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2012-10-03, 15:16, w całości zmieniany 4 razy
Dzisiaj odebrałem już gotowe "naklejki". Magnesy trzymają rewelacyjnie.
Poniżej zdjęcia już z naklejkami
Obie z jednej strony
Można tak
Ale można i tak
Za obie zapłaciłem 70 zł ,po rozmowie z właścicielem.
Przy następnym zamówieniu dla chętnych ,którzy wpisali się na listę
cena za komplet wyniesie 60 zł.
Za chwilę do zainteresowanych wyślę na PW nr konta do wpłat.
Na chwilę obecną wpłata 60zł bo nie znam kosztów wysyłki.
Koszt wysyłki w oddzielnej wpłacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum