Wysłany: 2006-02-05, 16:49 Wrazenia po spocie zimowym
Chyba każdy z uczestników się zgodzi ze mną, że spot sie udał w 100%? Oczywiście jak to przystało na spot warszawski z W-wy nikogo nie było ale za to inni nie zawiedli. Frekwencja rekordowa - w sumie było 7 renóweczek. Na początku był problem żeby się zatrzymać gdzieś na chwilę pod Torwarem bo akurat odbywały się tam targi wędkarskie i cały parking zrobili płatny. Naszczęście bez problemów się znaleźliśmy. Chwile poczekaliśmy na ewentualnych spóźnialskich a w międzyczasie ktoś z portalu francuskie.pl cyknął nam fotki przejazdem Następnie udaliśmy się do Żabieńca na docelowe miejsce spotu. Po drodze dogonił nas Szopen. W samym Żabieńcu czekał już na nas Tomala z żoną którzy przybili na spot ze.... Szczecina To sie dopiero nazywa poświęcenie dla klubu! I nikt nie marudził że za daleko... W międzyczasie zrobiliśmy kulig gdzie stare koniska + dwoje dzieci szalało ile wejdzie na sankach Później dotarła do nas liczna rodzinka łącznie z najmłodszym spotowiczem który miał pół roku. Zabawa była super i szkoda tylko że nie było wszystkich...
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
SPOTkanie Zima 2006 uważam za udane... pogoda była na zamówienie ...i natura wywiązała się z umowy w 100%. Na początku jak już wspomniał Zulus, mieliśmy problem żeby się zebrać w jednym miescu... ale nieważne... taki problem to nie jest problem dla gromady r25:) Miejsce na nasz spot bylo iście bajkowe... super zabwa, kiełbaski, super ludzie wszystko to wystarczyło aby atmosfera była gorąca w taki zimny dzień.
Frekfencja... co ja będę mówił... kto nie był jego strata...
Tomala ogromne uznanie. oby więcej takich ludzi
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-05, 19:18
Nawet nie myslalem, ze bedzie tak fajnie... Kulig rewelacja, miejsce rewelacja, pogoda rewelacja, ludzie rewelacja, postawa ludzi rewelacja (oczywiscie jak widze reszta sie zgadza, ze Tomala wraz z malzonka zrobili naprawde mily prezent swoja obecnoscia). Najmlodszy zlotowicz caly czas wlaczal sie do rozmowy (bedzie przyszly milosnik R25:))
Wszystko co dobre sie konczy, ale nawet powrot nie byl smutny...Renia sobie sunela po drodze, z glosnikow wylatywaly nutki, a CB mnie ustrzeglo przed mandatem:)
Obysmy sie zobaczyli na nastepnym zlocie!
Nie byles, bo Ci sie nie chcialo albo inne tego typu powody.....mam nadziej, ze sie poprawisz (oczywiscie to nie chodzi o osoby, ktore faktycznie nie mogly).
Pozdrawiam
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nic dodać, nic ująć mi też się podobało, atmosfera bardzo miła i super miejsce na spot, podziwiam Tomalę, przejechali razem z żoną szmat drogi, gratuluję poświęcenia,
już się nie mogę doczekać następnego spotkania
Wysłany: 2006-02-05, 20:42
A wiecie ja to jeszcze przesylam wyrazy uznania dla generala tej naszego skrawka cyberprzestrzeni...az momentami mi bylo glupio... pomyslalem, ze sanki mozna juz wujmowac i jechac na kulig- Tombog juz je ukladal, pomyslalem, ze warto isc po zapasy i zaczac je przygotowywac - wracam i Tombog juz przygotowal sterte kielbasek, pomyslalem o ognisku i juz Tombog zarzadzil rozpalanie:).... To jest zorganizowany czlowiek:)
Mowia, ze dzien bez wazeliny jest dniem straconym:P.. a powaznie to jak pisalem uznanie dla wszystkich przybylych...jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Aaaaach, wazelinka na dzień dobry. To jest to. Dzięki Szopen
Tak na poważnie, to jestem również bardzo zadowolony i przede wszystkim dumny z wszystkich obecnych na spocie. Tomala po prostu powalił mnie swoją obecnością, więc jemu największy szacunek. Mam nadzieję, że na wiosnę zrobimy jakąś powtórkę z rozrywki. Było tak fajnie, że szkoda pisać. Ci co nie byli, niech żałują. Z pracy mnie jeszcze nie wylali, więc jak widać dla chcącego nic trudnego , no ale rozumiem, że nie każdy tak może.
Jeszcze raz baaaardzo wszystkim dziękuję za obecność.
Cała rodzinka też była zadowolona, włącznie z Mikołajem (to ten co się tak szczeży na zdjęciu z siostrą) przez którego tak późno wyjechaliśmy i dojechaliśmy.
cześć
dopiero dotarłem do domu-z przerwą na zwiedzanie Torunia.
Spot był super, towarzystwo też no i zdjęcia!
Myslę że latem na kolejnym zlocie będzie nas więcej i że nie będziemy już tylko wznosić toastu "pieczonymi kiełbaskami"
Pozdrowienia dla uczestników- a ci co nie byli-niech zazdroszczą.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Gość
Wysłany: 2006-02-08, 10:03
siemanko! ciesze sie ze sie dobrze bawiliscie i miejscowka wam sie spodobala...
chyba nie odkryje ameryki jesli napisze ze jestem wsciekly iz w ostatniej chwili musialem zrezygnowac
Wysłany: 2006-02-08, 13:31
No my te mamy nadzieje...ja to bym chcial zobaczyc jak Twoja Baccara prezentyje sie na zywo...no pozwoli mi to na wyobrazenie wygladu mojej przyszlej baccary:)))
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum