Mam ją pół roku wiadomo oleje, paski ,filtry lakier bordo metalic. Jest to wersja turbo disel 2100 dx.
Co ma ?
ABS, elektryczne fotele z regulacją podparcia lędżwiowego ,elektryczne eszystkie szyby z funkcją domykania, elektryczne pdgrzewane lusterka nawiew z tyłu lampki w tylnych słupkach ,podświetlenie lusterek w os. przeciwsłoneczych cztery razy ,tarcze chamulcowe ,gadaczkę duży spoiler z tyłu lusterka ,zderzaki w kolorze nadwozia domykanie tylnej klapy ,centralny zamek z funkcją szybkiego zamykania wszystkich drzwi ze środka auta podświetlany schowek pasażerki środkowa osłonka przeciwsłoneczna radio orgginalne philips,żółte chalogeny no i kierunki w zderzaku ,wiadomo aluski i 348 tyś.przebiegu w tym 2500 km u mnie bez awaryjnie.Acha i orginalną teczuszke z instrukcją obs.gwrancją,i instrukcją do wieżyczki z kodem uuuuufffff narazie koniec na pirwszy raz. Zdięcia w krótce, ale taka sama jak na stronie głównej.
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2011-11-24, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
cieszę się razem z Tobą z Twojej Reni, ale na Boga - sprawdzaj pisownię!!
"... tarcze chamulcowe..." = HAMULCOWE
"...oprucz..." = OPRÓCZ
Nie to że się czepiam, ale należy dbać o nasz język...
Dziękuję Nasz język ma ponad 1000-letnią historię, oparł się intensywnej germanizacji i rusyfikacji - także rozumiecie - JEST O CO WALCZYĆ
A czystość języka jest gwarancją jego przetrwania
Pozdrawiam
PS: Andrzej - bordowy to dla mnie najfajniejszy kolor jaki się renówkom udał No może jeszcze czarny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum