Witam
Mam do zaoferowania pewną firme która robi smycze. Kontakt do niej dał mi mój zaprzyjaźniony kolega z innego klubu w którym to oni juz sobie zamówili.
Pamiętam, że kiedyś blondas coś wspominał o kontaktach z taka firma tak więc sądzę że bedzie lepiej sie orientował co do cen.
Dodaje kilka zdjęć:
widok1.jpg
Plik ¶ci±gniêto 31 raz(y) 47.99 KB
końcówka.JPG
Plik ¶ci±gniêto 24 raz(y) 29.85 KB
1 smycza.jpg
Plik ¶ci±gniêto 46 raz(y) 74.69 KB
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-02-09, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
No Zwierzaku jak chcesz robić konkurencję Andrzejowi to możesz mieć jeszcze krawat.
Wtedy będziesz zwierzak dwukrotnie uwiązany
Na smyczy i na krawacie
zgadza sie! mam wiele kontaktow z firmami ktore robia to i owo gdyz pracowalem kiedys w takiej agencji.
co do polarow chyba sa najblizszym tematem na tapecie gdyz idzie zima...
w poniedzialek zabieram sie do dzialania a teraz moge zaproponowac wam polary z..
PRZOD A KONKRETNIE LEWA PIERS LOGO NASZEGO KLUBU!
Z TYLY napis KLUB SUPERLIMUZYNY
www RENAULT25plm11pl
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-10-20, 10:25
Jeden i drugi pomysł bardzo mi się podoba. Co prawda teraz żadnej smyczy nie używam ale nasza klubowa to obowiązek. Polarek na zimę fajna sprawa, ale można nosic też na wiosne i jesień.
Dobrze by było zobaczyć projekt tego polarka, żeby nie wisiał tylko w szafie tak jak wspomniał nasz Administrator.
Jaki kolorek byłby najlepszy dla naszych polarków? Może zrobimy głosowanie tak jak przy naszym logo.
Ja bardzo lubie kolorek niebieski i do tego napisy w kolorku zółtym.
wlasnie! polar polarowi nie rowny!
czy to maja byc polary na zime w ktorych sie bedzie chodzilo po ulicy i zakladalo na wierzch??
czy tez taki jak moj firmowy "THE X-MEN" w ktorym bylem na zlocie w kazimierzu w ktorym na dobra sprawe chodze prawie caly rok,jezdze w nim autem zima i zakladam w zimne letnie noce oraz kazdy jesienny dzien?
sa polary z podszewka ktora daje super ciepelko w zimie ale latem napewno ich nie zalozycie bo nie wytrzymacie
nastepna sprawa! rozmiary! jak wiadomo rozmiary rozmiarom nie rowne! ja jestem raczej "ciezki" ale chodze w XXL moj polar jest z polskiej firmy GRUCA... przymierzalem polary innych firm w rozmiarze XXl i byly obcisle na mnie
co do kolorow proponuje niebieski ciemny lub granatowy polar i srebrne napisy jak nasza naklejka w formacie jak napisalem wyzej
co wy na to????
Ja myślę że lepiej takie "całoroczne" będziemy bardziej widoczni
Zima to krótka pora roku. A taki całoroczny zawsze można mieć pod ręką.
Co do kolorów to myślę że niebieski jest ok., ale warto mieć jakąś alternatywę do porównania.
Np. jak logo naszej stronki.
Pewnie będą jeszcze inne propozycje. Dlatego warto zrobić parę projektów powiedzmy ze 3 żeby
było o czym dyskutować i zczego wybrać.
obecnie nie mam mnie w domu i kozystam z innego kompa wiec nic nie moge teraz zaproponowac!
mysle jednak iz nie ma zbyt duzego wyboru....
mamy logo ktore powinno byc na polarze i napis "klub...................." z czytelnym adresem naszego forum!
stawaim szczegolna uwage na slowo czytelny gdyz PIKUR-y maja polary firmowe ale adres za cholere jest nie czytelny nawet z bilska
glosuje na polar granatowy ze srebrna nitka tak jak naklejka na ciemniej reni coby wygladalo
Moim zdaniem kolorek granatowy i srebrny napis bedzie ok, podobnie jak tomi jestem za wersjÄ… jesienno-letniÄ….
Zwierzak [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-20, 11:22
hmmm A jak z rozmiarami ??? ja bym potrzebował jak już rozmiar duuużooo xxl
co by rekawki nie były za krótkie bo troszkę urosłem ( w reni mam fotel odsunięty na maksa do tyłu )
kurcze a własnie otym pomyslalem o tym czego nie wolno rozwijać w tym poście
Zgadza się wszystko jest do dogadania kolorki z tym ze wzorek jaki chcemy musimy zrobić sami. Moim skromnym zdaniem powinien znalexc sę tam adres internetowy i nazwa klubu bo chyba wiecej sie nie zmiesci:)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum