W związku ze zbliżającym się,przeglądem a także dla siebie pojechałem na szarpaki sprawdzić zawieszenie ,po inspekcji okazało się że do wymiany sworzeń wahacza górny,drążek kierowniczy prawy(gdzie na samym drążku jest luz?)osłony przekładni,oraz tuleje tylnych drążków prowadzących a tak okey.I najważniejsze za wymianę tych rzeczy wiecie ile sobie zażyczyli ? 350zł. to jak sam to wymienię a wymienię zaoszczędzę,290zł. tylko pojadę na zbieżność 60zł
A czy w ogóle sa wymienialne te tylne tuleje na tych drążkach według serwisu (tylne reakcyjne)?
Dodam że części moje............
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2012-05-28, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
Dlaczego damping? w sklepie drążek 50zł sworzeń 40zł a osłony po 10zł (jadexim) cena usługi nie zawiera części..
Ostatnio widziałem na alle.. amortyzatory przednie nowe wyprzedaż magazynowa po 30 zeta za sztukę ALCO
Ostatnio zmieniony przez andrzejk 2012-05-28, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Czemu tanie znaczy złe? nieraz kupisz drogie i też będzie się , nadawało do d....y.
Dziś za wszystko zapłaciłem w Jadeximie, 75 zł drążek ,sworzeń i osłony firmy,Protego zobaczymy co z tego wyjdzie ,a o tulejach tylnych drążków ,reakcyjnych(prowadzących) można zapomnieć ,nawet nie ma zamienników
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2012-05-29, 22:21
andrzejk napisał/a:
Czemu tanie znaczy złe?
Znam poprostu tą firmę.
Nawet kosiarki do trawy porządnej nie potrafią zrobić :], zresztą z całą pewnościa firmują tylko swoją nazwą chińskie wynalazki .
Minimum jeśli chodzi o amortyzatory to firma Record. Też nie są drogie.
Oczywiście ŻADNE , nie wytrzymają tyle co fabryczne.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Minimum jeśli chodzi o amortyzatory to firma Record.
Ostatnio nowe recordy jeździły u mnie równo tydzień. Co prawda tylne i to jeszcze w srebrnej, ale powiedziałem sobie, że nigdy więcej amortyzatorów recorda nie zamontuję .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum