Już drugi rok z rzędu wybrałem się Renią na woodstock. Niestety, za każdym razem wyjeżdzam dośc późno, co przekłada się na brak możliwości potraktowania samochodu jako obozowiska (od któregoś tam dnia przed woodstockiem nie można wjechać na pole) oraz uniemożliwia zrobienie fajnych zdjęc na tle tego szalonego wydarzenia. Tak czy owak tym razem spotkałem na festiwalu syna kolegi Mariopina - Patryka (Mariopin pojawił się na zlocie R25 w 2015 roku i nie wiem czy był wcześniej, bo był to mój pierwszy zlot). Spotkaliśmy się krótko zaraz przed odjazdem. Renówka Patryka trzyma się super, wzkazałem mu kilka mejsc o które musi zadbać by nie było gorzej (nieszczęsne kielichy) ale ogólnie to jedna z lepiej utrzymanych Reń jakie widziałem. Patryk został zaproszony na zlot i forum - mam nadzieję, że skorzysta.
Dwie R25 postawione obok siebie zwracają uwagę przechodniów, zagadała nas nawet grupa francuzów robiąc zdjęcia i kiwając głową z poszanowaniem I trochę zdjęć:
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
zagadała nas nawet grupa francuzów robiąc zdjęcia i kiwając głową z poszanowaniem
no proszę jaka promocja. Szkoda, że tylko jedna ma nalepki z adresem Forum. No nic nadrobimy na zlocie w sierpniu.
Rozumiem, że zgodnie z wcześniejszą rozmową mogę wykorzystać, któreś ze zdjęć ...
Ha! No jaka szkoda, bo widziałem je! Stałem nawet chwilę przy nich , przyglądając się, ale nikogo z właścicieli nie było, by pozmawiać. Szkoda szkoda, może za rok się uda
_________________ 25 - już niestety nie na chodzie, już raczej jako zabytek i na wystawkę w ogrodzie. Ja - księgowy wałbrzychski. Żona - Sekretarka. Mamy 2 dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum