Wysłany: 2013-08-18, 18:38 VIII zlot FSR25 zakończony
Szybko płynie czas w doborowym towarzystwie. Szybko więc też przeszedł do historii kolejny VIII już zlot Fanklubu Superlimuzyny Renault 25.
Jak zwykle było mnóstwo atrakcji turystycznych oraz dobrej zabawy do późnych godzin nocnych przy ognisku. Do najciekawszych wydarzeń z pewnością można zaliczyć spływ przełomem Dunajca, oraz offroadową wyprawę do Czorsztyna.
Powoli pojawiają się pierwsze zdjęcia w forumowym albumie. Zapraszam do oglądania. Powiedzą więcej niż słowa, a wszystkim obecnym na zlocie bardzo dziękujemy za przybycie i stworzenie naprawdę wyjątkowej atmosfery.
Do zobaczenia za rok
Okazuje się ,że Zloty należy org. w promieniu 25km od miasta Ł.- tak by Oporanek mógł dotrzeć swoją renią.
No ale żarty na bok-każdemu mogą się zdarzyć takie przygody.
Maciek R21 - miejscówka na Zlot superowa-myślę ,że inni też zadowoleni.
Wyjeżdżałem wcześnie rano- a tu niespodzianka- "bilet parkingowo-zlotowy" za wycieraczką
Dzięki Wszystkim za spotkanie i mile spędzony czas.
Jagieł to chyba miał jakiś "przeciek" od organizatora - bo niby z kąd wiedział jakim autem przyjechać na Zlot R25????? I to jeszcze o 2 cale wyliftowanym...
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2013-08-18, 20:43
tomala napisał/a:
Okazuje się ,że Zloty należy org. w promieniu 25km od miasta Ł.- tak by Oporanek mógł dotrzeć swoją renią.
No ale żarty na bok-każdemu mogą się zdarzyć takie przygody.
Maciek R21 - miejscówka na Zlot superowa-myślę ,że inni też zadowoleni.
Wyjeżdżałem wcześnie rano- a tu niespodzianka- "bilet parkingowo-zlotowy" za wycieraczką
Dzięki Wszystkim za spotkanie i mile spędzony czas.
Jagieł to chyba miał jakiś "przeciek" od organizatora - bo niby z kąd wiedział jakim autem przyjechać na Zlot R25????? I to jeszcze o 2 cale wyliftowanym...
Miał przeciek od nawigacji <hahaha>
Adaś nic nie urwał po prostu siła wyższa
Maciej ale musisz przyznać że Espace-y jednak lepiej znosiły przeprawę przez szczyt Gorce niż R25
Stwierdziliśmy z Jagieł-em że kiedyś trzeba to powtórzyć tyle że w warunkach nocnych
Dziękujemy wszystkim było super
Ostatnio zmieniony przez Kriss_Lodz 2013-08-18, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Dołączam się do reszty i również ze swoją ekipą dziękujemy za miłe chwile spędzone na zlocie.
P.S. Całe szczęście,że offroad nie odbył się z udziałem mojej Reni
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2013-08-19, 20:07
Właśnie przed chwilą zakończyłem szczęśliwie zlot
Dziękuję organizatorom za wybranie pięknego miejsca na zlot :)jak również wszystkim obecnym na zlocie
Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Dzięki za mile spotkanie po długim czasie. Oczywiście mogło być lepiej ale nikt chyba nie potrafi wszystkiego przewidzieć .
Offroad się jak widzę podobał. Warto więc było szukać noc wcześniej trasy niespodzianki .
Podziękowania także za pomoc organizacyjną.
Materiały audio video postaram się zorganizować jak tylko dam radę choć kto wie czy nie będę musiał poprosić o pomoc specjalistę klubowego .
Do szybkiego zobaczenia !
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie oddaje ona jednak kąta nachylenia podjazdu. To dopiero pokazałoby trudność trasy.
Eeee-bez przesady z tymi kątami.Tak wygląda po prostu jazda w górach.Zresztą Busiek cos
więcej może o tym powiedzieć.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum