Wysłany: 2016-01-09, 15:39 Propozycje do kalendarza 2017 r.
Kiedyś podobny temat proponował Tombog, ale niestety upadł. Chciałbym to jednak trochę zmodyfikować. Mam nadzieje, że pomysł się uda i ułatwi nam pracę oraz przypomni Wam o zdjęciach do kalendarza na przyszły rok .
A więc....
Proponuje, żeby każdy forumowicz wrzucał tutaj propozycję zdjęć swoich Reń do kalendarza 2017 r. Oczywiście na koniec roku odpowiedni temat też powstanie na podsumowanie, przypomnienie.
Aktualnie mamy zimie i proszę aby na razie wrzucać tutaj tylko zdjęcia z aurą zimową czyli śnieg, lód itp. . Jak przyjdzie wiosna to wtedy w tym temacie będziemy wrzucać zdjęcia na wiosnę. Podobnie z latem oraz wiosną.
Nie będziemy wybierać już zdjęcia na dany miesiąc. Po prostu to ma Was zmobilizować i przypomnieć o robieniu zdjęć. Możliwe, że zdjęcia wrzucone w styczniu będą np. w grudniu i styczniu. Chciałbym, żeby te zdjęcia były ładne i nie musiałbym wybierać czegoś na siłę.
Tak więc proszę Was o robienie zdjęć ZIMOWYCH i wrzucanie w tym temacie . Jak jakieś mi wpadnie w oko to będę prosił o przesłanie oryginalnego na maila.
Przypominam o robieniu zdjęć do kalendarza na przyszły rok. Za oknem biało więc trzeba skorzystać z okazji i robić zdjęcia .
Ja dziś przejechałem się Olimpijką i strzeliłem jedno zdjęcie. Trochę ciemne, ale akurat już zapadał zmrok . Czas na Was
Pasowałaby do kalendarza dla drwali . Reklama domu w tle też dobra .
Spoko czekam na kolejne zdjęcia. Jak masz to wrzucaj (inni też niech ślą) jeszcze bo to troszkę za bardzo świeci w "pyszczek" Reni . Ale kto wie może się wykorzysta .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum