Wysłany: 2016-08-29, 09:57 IV Jesienne Pieczenia Ziemniaka 2016
Zapraszamy brać klubową na czwarte już spotkanie przy pieczeniu ziemniaka w Bogutalandzie, które odbędzie się 08.10.2016.
Spotykamy się tradycyjnie na parkingu przed szpitalem w Mińsku Mazowieckim. Wyjazd do Bogutalandu z parkingu ustalamy na godzinę 12:00. Spóźnialscy docierają na własną rękę. Kontakt z organizatorem pod numerem 606 246 566.
Odważni zabierają ze sobą materace i śpiwory, gdyż możliwy jest nocleg na miejscu w warunkach spartańskich, to znaczy jest podłoga, ściany, dach, okna, drzwi. Nie ma ogrzewania ale jest woda ze studni i wc za winklem. Parking oczywiście bezpłatny .
Osoby chcące przenocować w przyzwoitych warunkach mogą zarezerwować sobie nocleg w oddalonym o 4 km hotelu Villa Demetrios lub oddalonym o 20 km Mińsku Mazowieckim hotelu Partner. W obydwu są wolne miejsca w tym dniu. Ceny i rezerwacje na stronach hoteli.
Wszyscy natomiast przywożą ze sobą to co chcą wypić i zjeść. Organizator zapewnia ognisko i ziemniaki.
Do zobaczenia
Kurczę tydzień później i w końcu bym się pojawił na tym słynnym ziemniaku ...
OK panowie, jak jest taki problem z tym 1.10. to może być i 7.10. Tylko żeby znowu innym ten termin nie był problematyczny . Proszę się określić to zmienię datę. Czy Busiek i Konrado tak tylko marudzicie, czy przyjedziecie 7.10. ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum