Rozmawiałem ostatnio z Andrzejem z Kielc i jest taka propozycja - Spot zimowy w Uniejowie. Termin już chyba stały czyli druga połowa lutego 2017 roku. Miejsce też już stałe czyli ten sam pensjonat co zawsze (żadnego kombinowania jak ostatnio!!)
w planach spot na rynku, moczenie ciał w basenach termalnych, picie przywiezionych trunków, gadki na wiadome tematy, śpiewy poranne, siusianie do kominka itp.
i co? znaleźli by się jacyś chętni? Bo jest już nas dwóch:
Wysłany: 2016-11-05, 21:08
wracaj na stałe,zobaczysz jak piekne i cudowne zycie czeka cie w naszym kraju..dostaniesz nawet 500 plus,i jak dozyjesz to z 600 emerytury oczywiscie złotych.. :
1. Adam
2. Andrzej z Kielc
3. Lipidor - możliwe
4. Jacław - chyba
5. Formel
6. oleks albo oleksy (sie zobaczy)
7. micszu95 (jeśli weekend 25.02 to na pewno, jak wcześniej to nie jestem pewien)
1. Adam
2. Andrzej z Kielc
3. Lipidor - możliwe
4. Jacław - chyba
5. Formel
6. oleks albo oleksy (sie zobaczy)
7. micszu95 (jeśli weekend 25.02 to na pewno, jak wcześniej to nie jestem pewien)
8. Mirek
dapisywać się bo chciałbym cały ten pensjonat wynająć, żeby nikt nam się nie kręcił. Może być weekend koło 25-tego, tylko chodzi o dwie noce, czyli z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum