to raczej wygląda na taki warsztat towarzyski jak u mnie czy u ciebie ...... masz ubezpieczone?
a nawet gdyby było to na ile ubezpieczyciel ci wyceni na ten przykład 5 szt. R25?
Wysłany: 2017-03-10, 18:39
Adas nie zdziwiaj..przez słowo warsztat rozumiem profesionalna legalnie działajaca firme ,co za tym idzie i ubezpieczoną..nie wiem jak u ciebie ale ja mam garaz,zwykły garaz w którym zazwyczaj staram sie nieodpłatnie komus cos pomoc lub naprawic..przed moim garazem nie stoi kilka lub nascie aut,gdyz garaz słuzy mi na moje własne potrzeby..z drugiej strony jesli to jest kameralny zaprzyjazniony warsztat to stawiajac na posesji go okalajacej kilka aut trzeba wkalkulowac w ryzyko takie zdarzenia losowe..dobrze ze chłopalki przezyli,najwazniejsze zdrowie,a straty materialne choc nie powetowane zawsze mozna odrobić,,
Z newsów: już ponad 108'000 zł zebrane, chłopaki po przeszczepach skóry, biegli z prokuratury kończą kontrolę, a plan reaktywacji jest już bardzo precyzyjny
Dziękuję Wszystkim za zaangażowanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum