W tym roku miejsce zlotu jest pełne atrakcji i rozrywek, położone niedaleko jeziora Rudnickiego Wielkiego. Organizowane są tam różne imprezy tym też motoryzacyjne (Zlot samochodów amerykańskich i zabytkowych).
Kolega Skorpion, który jest na miejscu zarezerwował nam nasz termin rzutem na taśmę - (Zlot motocyklowy odbędzie się dopiero tydzień po naszej imprezie).
Jest to teren Megaparku w Grudziądzu: http://www.mega-park.pl/ . Zakwaterowanie jest w domkach holenderskich (typ "autohaus"). Ci co byli na II zlocie R25 w Bronisławowie, znają doskonale te obiekty. Poniżej kilka fotek z Bronisławowa w celach zorientowania się w temacie:
domki mają węzły sanitarne z w.c. i prysznicem. Kuchnie a nawet ogrzewanie gazowe (kominki). Koszt wynajmu jednego domku to 150 zł. W domku można umieścić 5 osób co daje 30 zł od osoby za dobę. Domki wchodzą w skład Megaparku, jednocześnie są od niego trochę odsunięte i odgrodzone. Na ten chwilę zarezerwowaliśmy 5 domków. Mając zakwaterowanie na terenie mamy możliwość bezpłatnego uczestnictwa w atrakcjach rozrywkowych (zainteresowani poczytaja na zamieszczonej stronce).
Tego nie pisałem bo mnie wydaje się oczywiste. Zawsze koło 15 sierpnia. Tym razem to termin od 11 do 15 sierpnia. Trzeba tylko jeden dzień urlopu na poniedziałek wziąć
Wysłany: 2017-04-04, 21:16
jestem jak najbardziej za,nie interesuje mnie zadne zwiedzanie zabytkow,najlepiej jakby ich w ogole nie bylo..wazne zeby po napiciu sie piwa z kolegami było gdzie połozyć głowe,,brawo Adasiu,generalnie co bysmy bez ciebie zrobili..
nie nie nie Maćku... zwiedzać będzie my i to na 100% no, może na 40 %... A tak na poważnie to ja się oczywiście piszę standardowo, na ten czas nie wiem ile osób ale ja na pewno w terminie od piątku w nocy do niedzieli bo tylko tak mogę ;(
A tak na poważnie to ja się oczywiście piszę standardowo, na ten czas nie wiem ile osób ale ja na pewno w terminie od piątku w nocy do niedzieli bo tylko tak mogę ;(
super. Za noce z niedzieli na poniedziałek i z poniedziałku za wtorek ja zapłacę? Tylko nie zabieraj za dużo "dzieci po wioskach" bo nie wiem czy mnie stać
17 kwietnia będą prowadzone konkretne rozmowy z właścicielami. O czym konkretnie mam rozmawiać, bo nie bardzo wiem? Może mi ktoś coś podpowie? Ludzieeeeee, ogarnijcie się trochę ....
[ Dodano: 2017-04-08, 11:00 ]
na zachętę parę fotek pożyczonych od Skorpiona
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2017-04-08, 21:20
1. Adam - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby (być może i 2 auta)
3. Mirek - 1 osoba/ i może Pan Edzio, jak go nikt nie będzie chciał to muszę go zabrać . Spać będzie w aucie
po świętach Skorpion jedzie do ośrodka. Przy takiej frekwencji to ze zlotem w 2017 będzie jak z kalendarzem ....... czyli nie będzie.
Nie rozumiem tych wahających się. Już od wielu lat wiadomo, że jest zlot i że zawsze w tym samym terminie czyli koło 15 sierpnia. Naprawdę, ktoś został zaskoczony? Nie spodziewał się?
1. Adam - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby (być może i 2 auta)
3. Mirek - 1 osoba/ i może Pan Edzio, jak go nikt nie będzie chciał to muszę go zabrać . Spać będzie w aucie
4. Busiek - 1 osoba
Heja Heja
Dawno nie zaglądałem to zapewne i ja się dopisuję Na bank 2 osoby, a zapewne będzie nas znowu więcej. Więc tą jedną przyczepę mogę zamawiać dla mojej brygady kryzys
...rozesłałem już im info
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum