W tym roku propozycja zlotu letniego jest następująca:
- miejsce - Grobla ośrodek "Kardynał" ok. 12 km od Bełchatowa
- termin - od 14 (popołudnie) do 16 sierpnia 2018 (z możliwością przedłużenia pobytu do piątku). Niestety innych terminów brak
- zakwaterowanie - rezerwacja obejmuje 2 nowe domki 7 osobowe (są też domki 3 osobowe)
Oczekuję szybkiej i zdecydowanej reakcji. Miejsce rezerwuje kol. Piotr z Pajęczna (od Baccary na zdjęciu powyżej). Będą potrzebne wpłaty na zaliczkę w wysokości 30 zł od osoby. Na poprzednim zlocie byłem w plecy 300 zeta. Teraz organizuje to Piotr, więc nie chcę go narażać na straty. Nr konta prześlę zainteresowanym na PW. Koszt doby około 33-35 zł od osoby za dobę (przy pełnym obłożeniu miejsc).
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2018-07-17, 07:38, w całości zmieniany 8 razy
Powtórzę swoje pytanie . Dlaczego to jest w środku tygodnia?! Nie lepiej zrobić to w weekend? 15 sierpnia jest wolny, ale i tak lepiej chyba wybrać weekend bo są dwa dni wolne .
Cześć
-faktycznie -termin / w środku tyg / trochę dziwny.
Może tydz wcześniej lub pózniej ???
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Adam przecież napisał "innych terminów brak". W takim razie w grę wchodzi ewentualnie inny ośrodek
czasu już nie ma na przepychanki. Nikt nic do tej pory nie zaproponował. Była jakaś propozycja ośrodka w woj. Pomorskim ale na moje zapytanie, kto to załatwi, odpowiedzi nie uzyskałem. Czyli wychodzi, że propozycja jest albo tak, albo wcale. Piotr już zarezerwował miejsce i termin, proszę więc o poważne i przemyślane decyzje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum