Wysłany: 2005-12-05, 13:10 Spocik, spocik i po spociku (warszawskim)
Po pierwsze dziekujemy wszystkim przybylym za obecnosc Frekwencja byla nienajgorsza - 5 wozikow czyli mozna powiedziec ze to juz nasza mala tradycja warszawska Obawialismy sie ze bedzie gorzej...
Poki co jeszcze nie dotarlem do domu wiec nie zamieszcze fotkek Opis tez pozniej dopisze wiec cierpliwosci
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
co fakt to fakt Z tych wszystkich tablic to do warszawskiej chyba tylko moja byla najbardziej podobna bo pierwsza literka "W"
Dla ludzi ktorzy nie byli gwarantuje ze miejsce na spot zimowy jest super tylko niestety gesta mgla i zapadajacy zmrok umiemozliwialy udokumentowanie tego w odpowiedni sposob
P.S. wieczorem postaram sie dodac kilka fotek
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-12-05, 15:43
Ja bardzo przepraszam za moją nieobecność ale byłem "troszkę" niedysponowany w niedzielę po sobotniej imprezce urodzinowej.Za to bardzo chętnie przyjadę na zlocik zimowy.Ile jest km do tego Żabieńca od wczorajszego miejsca spotkania?
Pozdrawiam wszystkich!!!
Noooo, panowie nieobecni , tylko żałować
Niestety mam aktualnie -20h/dobę, czyli lekki niedosyt czasu. Bardzo więc przepraszam, że nie mogę zbyt często pisać, bo to wciąga . Zapewniam jednak, że uważnie czytam wszystkie posty na forum i nie mogę się doczekać tego zimowego spotu w Żabiencu. Blondas obiecał napisać o możliwościach noclegowych, dla tych co daleko mają, lub tych co będą się podkręcać odpowiednimi trunkami . Szykuje się więc niezła impreza w niesamowitym miejscu. Miejsca na kulig jest tyle co na stepie rosyjskim, więc sanki można zacząć już tuningować
fajnie - nawet nastrój taki sniegowo zimowy. Ale miałem rację, że sie tej Warszawy obawiałem. Od razu mandat. Czy ten policmajster to widzial kiedys tyle renówek w jednym miejscu. Pewnie się wkurzył że nie warszawskie.
A tylko szkoda że nie moge powiekszyć. Za mało zasłuzony jestem
No i czekam na zimowy. Mam juz nawet dwie zimówki.
Ten mandacik to naszczescie nie pod Torwarem o ile sie nie myle ja juz jezdze dlugo po w-wie i jeszcze ani razu mnie nie upolowala policja
p.s. mysle ze blad przy powiekszaniu to jakies male niedociagniecie i Tombog cos zaradzi
A to przepraszam wawskich policmajstrów. Ja też nie pamiętam (odpukać) kiedy dostałem mandacik. Ale może wkrótce to sie zmieni bo mi oświetlenie tablicy rejestracyjnej wysiadło.
Wracajac do spotu - to szkoda że tak mało zdjęć z samego Żabieńca. Ale wezmę ze sobą aparat na zimowy to sie nadrobi. Ale miejsce wydaje sie urokliwe.
Adam tam juz było dosyć ciemno a zdjecia zrobiopne nie wychodzily tak ladnie jak by tego oczekiwal ich autor:) A może Tombog ma jakies ...on chyba coś działał z aparatem z tego co pamiętam
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
O co chodzi z tym powiększaniem, bo nie łapię ??
Zdjęcia mam tylko czasu brak . Jest już nowa galeria w albumie (zupełnie zapomniałem ją stworzyć) i można tam dodać fotki. Moje otwierają więc album
http://www.renault25.eu/album_cat.php?cat_id=7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum