Hej, mamy do sprzedania 3 x R25. Prawdopodobnie na części, ale do zabrania w całości. Wszystkie szczegóły dotyczące stanu, modelu, zawartości itp. piszcie proszę do @Tombog.
Hejka to ja się podepnę pod posta - też chętnie sprzedam moją Bordówkę po Adamie - jeździ, ma OC, LPG (butla 2020), brak przeglądu, hamulce tył do roboty i sporo korozji... Cena na pewno nie będzie zaporowa
Uuuuuuula la....... To już ponad pół roku Balum sprzedaje moje Renie
Wybaczcie moi drodzy ale jakoś nie mam serca do tej transakcji. Szykuję się jednak do upłynnienia moich zasobów bo nie mam czasu już dla nich. Zbyt wiele na głowie. Nie mam też niestety czasu na odgruzowanie, obfocenie i wycenienie wszystkiego. To nie jest zbiór z cyklu "sprzedam opla, dorzucam opony zimowe". Będę miał teraz trochę wolnego od pracy zawodowej to postaram się zebrać trochę danych do kupy i coś Państwu zaproponować. Priorytetowo potraktuję TIRa co przyjedzie po wszystko, ale to nie są tanie sprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum