tak sobie pomyslalem iz moze bysmy sie my warszawiacy i okolica (ZAPRASZAMY WSZYSTKICH) spotkali jeszcze w tym roku chwilastycznie moze pod koniec listopada lub poczatku grudnia w okolicy Mikolajek??
byla by zajefajna okazja przetestowac ZABIENIEC na spot zimowy ewentualnie jakas kameralna knajpke z widokiem na R25 ...
mozna by bylo domowic szczegoly rozwoju klubu,produkcji gadzetow i ew. propozycji na kolejne
JEDNOCZESNIE ZWRACAM SIE Z PROSBA DO TYCH KTORZY BY CHCIELI SIE INTEGROWAC W SWOIM REJONIE POLSKI ABY TO ROBILI CHOCBY NA SPOT MIALO PRZYJECHAC TYLKO 2 AUTA ....PAMIETAJCIE ZE MOJE BEDZIE ZAWSZE 3 WIEC TO JUZ COS....
pozdrawiam wszystkich milosnikow R25
Nie ma się co wstydzić Janusz. Renia to trzecie oczko w naszych głowach, ale przecież to hobby nie należy do najtańszych. Ojcostwo to już poważniejsza sprawa Gratulacje Gdybyś jednak znalazł 30 minut to zawsze możesz zajechać na chwilkę, choćby przywitać się
Jestem jak najbbardziej za kolejnym spotem warszawskim.
Co do ogolnego spotu warszawskiego to jestem calkowicie ZA ale tez raczej bym wolal gdzies w W-wie bo poki co na dalsze wyprawy brak kasy i czasu. Jutro czyli w niedziele planuje wpasc na spot klubu R19 o 14 do Galerii Mokotow na najwyzszym parkingu (przy okazji na pewno bedzie kilku PIKUR'ow)
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
male sprostowanie! piszac Mikolajki to na mysli mialem 6 grudnia...a nie miasto na mazurach hihihihii...
co do Zabienca jest to zaledwie 4 kilometry od znaku "warszawa" wylotowka na Gore kalwarie za piasecznem
jest jeszcze inna mozliwosc! pod mostem Berlinga lub jak kto woli trasa Lazienkowska... jest tam tkz cypel czerniakowski na ktorym mimo ze w centrum zawsze jest pusto...zarowno w zabiencu jak i na cyplu jest mozliwy grill o ile pozwoli na to temperatura
mysle ze czasu jest jeszcze troszke wiec jesli sie postaramy kazdemu dogodzimy...
co do galerii mokotow rowniez jest to dobry pomysl gdyz jak napisal Zulus spotykaja sie tam fani R19 w nierdziele
aaaaaaaa, to bardzo fajnie, bo to 500m od mojej pracy w której niestety będę musiał spędzić jutro (niedziela) cały dzień. może więc dla rozrywki wpadnę się przywitać
Z tego co mowi moj informator od R19 to spotu dzis chyba nie bedzie chyba ze sami wpadniemy Ja i moj informator bysmy mogli przyjechac Jak ktos jeszcze chetny to piszcie szybko to do 14 bysmy cos zorganizowali. Moze ktos jeszcze z klubu 19 by przyjechal ale ich www padla i nie ma za bardzo kontaktu z ludzmi
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-11-06, 19:35
To prawda że te Mikołajki nieźle mnie zmyliły. Jak będzie to niezadaleko to postaram się zajrzeć na spocik ale niczego nie obiecuję ponieważ z kasą u nas ostatnio bardzo krucho i oszczędzamy jak się da.A może znajdzie sie jakieś miejsce bliżej Bemowa
Jesli byloby to w mikolajki to byc moze odpadne bo raczej nie bede w tygodniu w stanie wyrwac sie do w-wy chyba ze cos wykombinuje zeby po weekendzie dluzej zostac
ja tez bym sie wolał po Wawie nie błąkać. Ta propozycja nr 1 pod Warszawa - bardziej mi sie podoba. I inne widoki - miata mam juz dośc. Pod Wawe sie doczłapię - jestem to winien Blondasowi co spocik łódzki zaszczycił.
Ognisko, kiełbaski - to ma sens. 6 grudnia pasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum