Tak na marginesie to spot w łodzi już był (pierwszy) było miło i napewno bedzie nastepny tyle że myśle ze zima to nie najlepszy czas...proponuje jak sie ociepli
No teraz to jak bedzie tylko w lodzi to przyjade nawet hulajnoga , jakby nie wypalio autem .
Wiec jak tylko cos bedzie to dajcie znac
Gość
Wysłany: 2006-02-07, 20:04
No i tak ma byc zwajmy sie wszyscy Ja, Oleks, Bartek, Dekaem, Grzybek i Adam. Pokarzemy wszystkim które województwo jest najlepsze...hihi Poczekajmy na wiosne i bedziemy kombinowac...
Patryk ja wiem, że spot w Łodzi już był i domyślam się, że było bardzo fajnie i w ogóle ale ja nie byłem jeszcze wtedy zarejestrowany na forum mało tego ja nie wiedziałem o jego istnieniu . Czy zaprosimy ludzi z poza województwa? Ja myślę, że to się tylko będzie nazywało spotem regionalnym i przyjedzie kto będzie tylko mógł .
Pod Bełchatowem są 2 ośrodki całkiem fajne. Wawrzkowizna i Słok z tego co pamietam to tam też jest gdzie sie rozbić i ognisko napalić z tym że jest to trochę dalej niż jeziorsko jeszcze więc nie wiem czy to dobry pomysł na regionalne spotkanie .
Ups, z tym Jeziorskiem to oczywiśćie 60 kilosów a nie 30.
Jeżeli to będzie marzec kwiecień to namiot raczej odpada (no chyba że dla twardzieli).
Jeżeli mamy zamiar zacząć w Łodzi to wypadałoby coś bliżej znaleźć
Zgadzam się z przedmówcą. Te Zgniłe Błota o których pisałem wcześniej są jednak ok 20 km od Łodzi więc jak na regionalny spocik to też chyba troche za daleko będzie. Poszukam jeszcze czegoś w samej Łodzi.
A co byście powiedzieli gdyby udało się załatwić wjazd na lublinek?????? Z ogniskiem pewnie bylby problem ale można sobie autko sprawdzić na wszystkie sposoby .
Oj widzę, że się wcale nie taki regionalny ten nasz spocik szykuje . Jak dla mnie bomba. Oczywiście, że wszyscy chętni będą mile widziani. Im nas więcej tym lepiej .
Tak sobie patrzę w kalendarz i kombinuję nad terminem tego spotu. Może 08-09.04.06 ????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum