oglondałem zdjecia z ostatniego spotu.fajnie wyglondają renie z naklejkami.Chcialem sie zapytać czy ten temat juz umarł a może to ja mam strasznego pecha i na to wyróżnienie nie mam co liczyć.Nikt sie nie pyta o naklejki to pewnie wszyscy oprócz mnie juz mają takie ?????? .
kto nie ma naklejki niech mi wysle adres z kodem na PW + opis jaki kolor sobie zyczy i tym razem bede wysylal listem poleconym bo Tobie Maveras juz 2 razy wyslalem i nie mam pojecia czemu nie dochodza??
albo sie umowmy w czwartek,piatek lub sobote w Slupsku to Ci je dam osobiscie
no to faktycznie jestem pechowy.jesli bedziesz w słupsku to wole je odebrac osobiscie .napisz kiedy bedziesz i gdzie sie chcesz spotkac ja sie dostosuje.a i chyba gdzies mi sie zapodział twoj numer telefonu podaj mi go na priv zdzwonimy sie albo jak masz moj to pusc mi smsa.Zrobimy mały spocik, pozdrawiam.
Robotek [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-06, 15:30
Miałem dostać nalejeczke ale nie dostałem smutno nadal mojej reni bez naklejeczki
a ile taka naklejeczka kosztuje ?? moze tez bym sobie taka sprawil
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ta naklejeczka to podarunek od PREZESA (łubudubu łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu-niech żyje nam) aby ją otrzymać trzeba wpaść do prezesa osobiście (po uprzednio zgłoszonej chęci) lub napisac podanie na priva, które zostanie rozpatrzone wciągu 7 dni od dnia nadania. Pozdrawiam...
tak moze byc hehe jutro zloze zamowienie na priv i mam nadzieje ze bedzie luz
[ Dodano: 2006-03-07, 17:07 ]
ten tego panowie bo tak sobie poczytalem posty i natknalem sie na temat smyczy i polarow z logo fanklubu czy takie cos juz weszlo w zycie czy jeszcze decyzja nie zostala podjeta bo z checia bym sie skusil na taka smyczke jakie by byly tego koszta itd ?
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Robotek [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-09, 12:10
Cytat:
(łubudubu łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu-niech żyje nam)
a niech żyje niech żyje niech żyje
Coś pieknego normalnie mi szczena opadła jak otworzyłem koperte.
A "renia" jak nakleiłem jej naklejke to jaki uśmiech mi strzeliła .
blondas a mnie tez juz poslales super zajefajna naklejeczke ?? bo sie cos doczekac nie moge ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum