Mam pytanie - w Renault 25 (1988) mam metalowe felgi 14 cali mocowane na 4
sruby. . Tzn. nie mam - a chcialbym kupic - na szrotach nie maja - i nie
wiem od jakich innych modeli Renault pasuja. Moze np. od Laguny? Albo R19?
Ktos wie, moze? Pozdr!
witaj Topol.
napewno pasuja od wersji MEGANE
ostatnio sprzedalem takie felgi od renault scenica koledze Konradowi i pasuja
jesli juz bedziesz kupowal pamietaj by zwrocic uwage nie tylko na szerokosc felgi ale tez na ET-czyli odsadzenie
pozdrawiam
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2006-02-15, 17:01
Wydaje się ze to będzie pasowało od megany.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
topol [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-15, 17:17
Dzięki za info.
Całą sprawa wzięła się stąd, że przez 4 lata miałem R25 a dwa tygodnie temu zdradziłem go i kupiłem Safrane. W R25 jeździłem na felgach OZ 15" no i teraz przed sprzedaniem auta potrzebuje je zamienić na zwykłe stalowe 14".
A tak swoją drogą - to forum jest bardzo fajne - szukałem takiego dla Safrane i co? Nie ma... Pozdr!
R25: 2165 TX, B29E 1990r Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sie 2005 Posty: 448 Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2006-02-17, 18:26
Niestety tam gdzie wynajmuję mieszkanie jest tak mało miejsca do parkowania, że takie otarcia są nieuniknione, ale już niedługo
Nie ma się co przejmować Szopen to i tak był ostatni sezon tych opon
od Laguny powinny pasowac bo sam kupowalem 15" alu do swojej 25tki a jezdzila na nich laguna zreszta te co widac na zdjeciu a jak dobrze kojaze to rozstaw srob 4x100
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum