podkladki beda juz na najblizszy spot... koszulki na 90 % tez...
ale wiem ze kilku klubowiczom sie temat flag podobal wiec zapytuje...
wypowiadajcie sie moi drodzy szczerze czy wam sie to podoba czy nie
Popieram Szopena !!! Takie flagi mogą jeszcze bardziej zaznaczyć nasz klub, tym samym pokazać go większej liczbie użytkowników innych Reniek i nie tylko. Blondas tak jak rozmawialiśmy w Cesarce pomysł uważam za zajefajny
Ps żonka sie zapytuje czy interesuje cię jeszcze sprawa patyków do flag ...
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-07, 20:29
hmm jesli moge cos wtracic jak "smarkacz klubowy" to mi sie osobiscie podobaja takie male flagi po bokach maski na przodzie tak jak maja limuzyny rzadowe z flaga danego panstwa.W naszym przypadku byla by to mala flaga z logo fan klubu na tle barwy francii bo w koncu Renia to limuzyna rzadowa Co wy na to?
Ja uważam że format powinien być taki żeby to fajnie wyglądało na przedzie. Ale nie do końca chyba mi odpowiadają barwy francji, raczej barwy takie jak na banerku, choć to z francją jeśli ma ktoś pomysł to też może fajnie wyglądać. Generalnie jestem na tak.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-06-07, 21:26
Hm male takie na przod?... hm jakos chyba bardziej by mi lezaly takie spore flagi przyczepiane na szybe (takie jak na zdjeciu) w kolorach banerowych - no moze napis Renault 25 i klub powinny sie odrozniac).
Poprostu takie flagi powinny byc zakladane na zloty, a nie do jazdy na codzien z malymi flagami na przodzie jak rzadowka - no ja tak mysle.
Niech to sie rzuca w oczy na kazdym zlocie:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Ostatnio zmieniony przez szopen 2006-06-07, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
a może zamiast flagi coś mniejszego i przyczepianego do anteny na dachu?
Fajnie by wyglądała taka kolumna samochodów z np. żóltymi trójkącikami na dachu
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-07, 21:37
Gzara z tymi barwami Francii to tylko przyklad.Mysle ze fajnie by to wygladalo taka kolumna aut jadaca na zlocik z takimi malymi flagami te flagi zakadalo by sie tylko na zlociki bo na codzien to raczej nie jeszcze by ukradli kidys widzialem ja jakis zdjeciach w tv na XM-ie takie male flagi.
Rene, a z tyłu na szybie napisz CD hehehe no jak rządowo to na całego...
tak wogóle to moze byc fajny pomysł... z takimi małymi flagami... kolega RENE tu fajnie pomyślał...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum