do tej pory potwierdzilo swe przybycie nastepujaca ilosc osob
Dosia
Adam
Dekaem
Gzara
Grzybki
Zulus
Tombog
Tomala
Patryk
Konrad
Blondas
Kicek
razem12 aut a w nich 29 osob...
poprosilem panią w osrodku o wiecej czasu i macie na podjecie decyzji o rezerwacji jeszcze dobe! czyli do jutra do 18ej
p.s. oplata za namiot wynosi 10pln
Zgadzam się w zupełności z Zulusem.
Po co mamy cudować z jakimś wiejskim stołem skoro za te pieniądze można kupić tyle smakołyków na grila (kiełbaski, piersi z kurczaka, skrzydełka, karkówka, cebulki itd. itp.) że tego nie przejemy przez 3 dni.
Co do pamiątkowych czapeczek i koszulek to myślę że dobry pomysł i na kajaki też się piszę.
Blondas możliwe, że przyjade większą ekipą niż pisałem (o ok. 5 osób) ale jak oni się zdecydują to chyba już za późno będzie na rezerwację domków co?
jesli sie zmiescicie w tym 4 osobowym ktory Ci zamowie to wasza sprawa
a i jeszcze jedno! mozecie sie polaczyc i razem wynajac jeden domek..np. jesli przyjezdzaja 2 pary albo para i ktos sam wpadnie na jedna noc
chodzi mi o to zeby w jednym domku 4 osobowym nie spalo 5 osob a w nastepnym tylko 1.
chwila chwila.... a kto powiedzial ze bedzie czas na spanie? w programie imprezy nie ma takiego punktu wiec nie ma sie czym przejmowac imprezujemy do rana, pozniej spacer zeby rozprostowac kosci i sie przewietrzyc i znowu impreza!
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Pomimo że nie wiem jeszcze czy będę na 100% to też uważam żę wiejski stół jest troszkę drogi i tak średnio potrzebny. Popieram post ZULUSA. Co do Gadżetów to się piszę na koszulkę polo bez względu czy będę czy nie.
[ Dodano: 2006-07-05, 20:57 ]
No to jeszczę do piszę że będę z dziewczyną więc pół domku, jeśli ktoś chętny to zapraszam To taki odzew na prośbę blondasa. W końce pewnie są cztery łóżka i ze dwa pokoje
Jestem i biorę namiocik - mam nowiutki od zeszłego roku a jeszcze nawet raz nie rozłozyłem. Piszę sie na koszulkę. Stół wiejski - nie - grilowanie tak!!
[ Dodano: 2006-07-06, 09:03 ]
Będę z moja to może sie dokoptuje i podzielimy koszty np. z Zulusem? Wyszło by na to samo co namiot.
-co do wiejskiego stołu to mozemy zrobić tak:
jeśli będzie nas 29 osób , to zapłacić za żarcie dla 15 osób, resztę rozliczymy między sobą
i wyjdzie nam wtedy ok 10zl na głowę-a to chyba nie tak drogo
- co do kuszulki ,to się piszę na to
- spływ -także/tylko by sił starczyło po tych nie przespanych nocach / jak to zapowiada
kolega Zulus
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-07-06, 12:32
Ja sam nie wiem czy będę, wspominałem już o tym Blondasowi.
Ale jeśli chodzi o ten wiejski stoliczek to może nie jest najtaniej, tyle że jedzie sie na taki zjazd zrelaksowac się i odpocząć a nie ganiać po sklepach żeby zaoszczędzić kilka złotych i jeszcze trzeba to gdzieś trzymać. U mnie krucho z kasą ale chyba wolałbym już nie jeździć poźniej po sklepach albo wieść ze sobą większej ilości jedzenia.
Przecież większość z nas wyda więcej na paliwo żeby dojechać. Ja jak przyjadę to tylko w sobote na kawałek, a jak będzie upał to te jedzenie się skisi w Renii (i później powiecie że u mnie śmierdzi w samochodzie ).
Może zrobić przeliczenie ile będzie się w stanie zjeść i zamówić ten stolik na określoną (mniejszą ) liczbę osób niż nas tam będzie.
ja jade cała rodziną jest nas 5 osób ,bedzie wesoło .a swoja droga to według mnie jest nie bardzo srodek polski i pewnie ja bede miał najdalej do dojechania,niech mi ktos powie ile czasu zajmie mi dojazd na miejsce.
Cześć Maveras .
Do przejechania będziesz miał 500 km do samego Sulejowa (policzyłem to dla trasy Słupsk - Bydgoszcz - Konin - Turek - Łask - Piotrków Tryb. - Sulejów). Trasa trochę dłuższa niż przez Toruń i Łódź ale znacznie szybsza (Niedawno z Torunia do Łodzi jechałem 6 godzin. Tragedia). jadąc taką traską powinieneś do Sulejowa dotrzeć w 6,5 do 7 godzin.
a ja bym pojechal przez torun!
nie wyobrazam sobie ze czesc sie decyduje na wiejski stol a czesc sie oblizuje wiec z tego cateringu rezygnuje! napewno bedzie taniej jak sobie zrobimy wlasny klubowy stolik i juz
ostatecznie zdecydowani sa:
Dosia
Adam
Dekaem
Gzara
Grzybki
Zulus
Tombog
Tomala
Patryk
Konrad
Blondas
Kicek
Maveras
KRK800
a nadal nie wiem co z ZEBEM??????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum