ten stół to troche jak dla mnie drogo w 5 osób to mnie szarpnie troche po kieszeni nie licząc innych kosztów.mysle ze dam rade sie wyżywić bez wspomagania.I mam jeszcze pytanie do blondasa chodzi mi o to jakie wyposażenie maja te domki ( czajnik łyzki widelce garnki i tym podobne zeczy)mysle ze to jest wazne zeby nie trzeba było całego wyposażenia kuchni ze soba zabierac.i dalej nic nie wiadomo jak sa tam potraktowane dzieci.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Maveras- a może rozbij dla dzieciaków namiot obok domku.Będzie dla nich większa
frajda.A za postawienie namiotu liczą sobie chyba 10zl
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Maveras i inni zainteresowani...w domkach sa sztućce,talerze,szklanki,czajnik bezprzewodowy,posciel.co do platnosci to dzieci do lat 3ech placa 50%ceny a starsze tak jak dorosli.
czekam na kolejne ewentualne pytania
co do platnosci jest tak:
ja wplacam za sekunde zaliczke,a wy regulujecie caly swoj pobyt na miejscu w momencie przyjazdu do osrodka...kazdy kto zaplaci za pobyt dostanie naklejke z informacja "I-Y OGOLNOPOLSKI ZLOT SUPERLIMUZYNY RENAULT 25 SULEJOW 2006" ktora powinien nakleic w umowione miejsce a naklejka owa bedzie znakiem ze jestescie rozliczeni i mieliscie przyjemnosc byc na zlocie co jednoczesnie bedzie tez pamiatka...
i najwazniejsze
zeby nikt nic nie PRZEGAPIL
PIATEK przyjezdzamy ,lokujemy sie w domkach,czas wolny kazdy robi co chce
SOBOTA 9:30 oficjalne otwarcie zlotu , powitanie
10:00 12:00 splyw kajakowy organizowany przez osrodek
12:00 13:00 obiad. kazdy we wlasnym zakresie.
14:00 17:30 czas wolny,turniej pilki siatkowej,mini golfa,ping ponga,dla spragnionych slonca mozliwosc plazowania nad pilicą obok osrodka,zwiedzanie zamku Cystersow,odwiedziny w rezerwacie żubrów rzut tarcza hamulcowa do celu
17:30 pamiatkowe foto wszystkich przybylych na zlot
19:00 rozpoczynamy mega ognisko/grill do bialego rana
NIEDZIELA trzezwiejemy i bezpiecznie wracamy do domku
powyzszy post umieszczam tez w osobnym topicu coby nikt nie przegapil tego info
wieczorne ognisko/grill w sobote organizujemy wspolnie...
program imprezy moze ulec zmianie ze wzgledow pogodowych i innych niezaleznych od blondasa...
Pora zacząć się pakować Nie ukrywam że jestem studentem a do tego się za trzy tygodnie żenię więc zależy mi na kosztach. Ile potrzebuję pienieędzy na podstawowe spędzenie zlotu?! Domek 20zł/os, ramka pod tablice, smyczka dla kobiety, kubek, naklejka, koszulka itp. itd. Ja przyjadę w Sobotę koło 16:00 więc zostawcie jakiś pokoik 2 osobowy dla spóźnialskich
A może by ktoś jechał z okolic lublina koło 13/14:00 ewentualnie z radomia itd co tam po drodze jest
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-07-27, 15:49
Więc ja niestety nie zawitam na zlocie (a takie mialem fajne plany), do końca miesiąca zostało nam jakieś 50 zeta na 3 osoby. Więc ciśniemy pasa. Samo paliwko kosztowało by mnie jakieś 120-150 zeta, moja Renia jakoś sporo pali (ciężko powiedzieć jak ktoś jeździł przede mną).
Taki zlot ja pierwszy zaproponowałem w zeszłym roku zaraz po kupnie Renii i znalezieniu tego forum. Byłem na pierwszym a później urodziło się maleństwo, później żona nie dostała przedłużenia pracy i nasze finanse zostały przez to nieźle nadwyrężone. Mam nadzieje że to się niedługo zmieni (szukam innej pracy - lepiej płatnej) i na następnym zlocie postaram się być.
Mam nadzieje że mi wybaczycie moją nieobecność na zlocie. I szkoda że długo będę czekał na smyczki, żona już się nie cierpliwi i ja też.
Pozdrawiam wszystkich i niestety zostanie mi tylko później obejrzeć zdjęcia ze zlotu.
JADĄC OD STR. PIOTRKOWA , PRZY TABLICY "SULEJOW"- na 411km200m -NALEŻY SKRĘCIĆ
W LEWO -DO OŚRODKA "GREK"
tą inorm. zamieszczam na prośbę PREZESA-blondasa , bo wynikly jakieś problemy
z " oczoje..iwą folią"
a teraz zamykam kompa i czas się pakować
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum