Wysłany: 2005-07-25, 20:42 warsztat specjalistyczny RENAULT
chcialbym wam polecic warsztat z ktorego i ja sam korzystam.... prucz mechaniki maja rowniez elektryka i to zdolnego a specjalizuja sie w zawieszeniach (regeneracja i naprawa) tel do warsztatu
022 812-19-46 lub kom. 606-605-683
Irek_F [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-26, 13:25
Fajnie by było jakby jeszcze jakiś adres bo jak na razie to tylko mogę się domyślić że okolice Warszawy
gamon ze mnie warszawa ul Kobrynska 27 prawie przy wylotowce na Lublin ,Terespol dzielnica praga poludnie
Irek_F [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-09, 19:38
A drogo tam? Bo rozumiem, że skoro naprawiasz i polecasz to zadowolony jesteś?
Naprawdę muszę wreszcie oddać auto na porządny i wszechstronny przegląd i naprawę, bo trochę tego jest, a to stuka zawieszenie, teraz znowu problem z gazem, a i skrzynia dziwne dźwięki wydaje przy zmianie biegów. Potrzebuję dobrego, wszechstronnego warsztatu, który nie zedrze ze mnie więcej niż sama Renia jest na rynku warta
Zresztą pytanie jest do wszystkich z Warszawy o warsztat naprawdę godny polecenia z ludźmi znającymi się na swojej robocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum