mam wieeelka ogromna prośbę cobysmy z okazji naszego 1 zlotu ogólnopolskiego strzelili sobie fotkę naprawdę z WSZYSTKIMI którzy przybędą na ow zlocik...
w cesarce sie nie udalo poniewaz zabraklo organizacji....tym razem wam nie daruje
tak wiec w sobote w godzinach popoludniowo-wieczornych nie rozchodzimy sie tylko robimy mega foto przed ogniskiem zeby pozniej chwalic sie naszym klubem i obecnoscią na zlocie:lol:
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
o tak - bo tak sie jakos stało, że na PIKURowej fotce mnie nie ma. Moja chciała rower wodny i poszedłem na przystań załatwiać. No i wtedy widziałem jak grupa idzie w jedna a za chwile w druga stronę. I to było wtedy. Teraz będę uważał.
Panowie teraz będziemy mieli na to prawie całe dwa dni więc napewno uda się całą naszą ekipe zebrać w jednym miejscu i taka fotke zrobić. Miło by było mieć w prywatnych zbiorach taka perełke
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
pamietajcie ze sa osoby ktore wpadna tylko na pare godzin jednego dnia...
nie wszyscy nocuja w osrodku wiec musimy to tak zgrac zeby bylo nas jak najwiecej
Ban i praca w czynie społecznym na rzecz forum dla kogos kto pojawi sie mna zlocie a nie będzie na fotce Nawet zwolnienia lekarskie nie beda brane pod uwage
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum