Ludziska bedzie robiona nastepna seria smyczk klubowych wiec jak ktos nie ma jeszcze a bardzo chce sie stać posiadaczem to bardzo prosze o wiadomosci PW o treści smycz.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Konrad a smycze będą takie same jak ostatnio ? Chodzi mi o technike wykonania ? Bo te co dotarły do mnie paczką są niezbyt trwałe. L literki się poodklejały a do tego popękały mimo iż smycz była tylko w użytku na zlocie w Cesarce .
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Ja też noszę swoją codziennie, dziecko katuje ją jak może i tylko troszkę końcówki literek "odstają" tak jest spoko. Muszę sprawić taką żonie bo mi żyć nie daje
a może ja też bym taką smyczke sprawił swojej lubie ? ciekaw jestem jakby zareagowała
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Konrad, a cena takiej smyczki to tak jak ostatnio czy się coś zmieniło ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum