R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-07-31, 23:03
Ja za swoja dalem 47zl z wysylka a w tym gadaczka, modul do sprawdzania zarowek, kilka przekaznikow, buzer od przypominacza do swiatel, przerywacz, costam jeszcze , zegarek i elektryczne lusterko prawe :> Kupione na allegro od jednego z bywalcow naszej strony
Ja do swojej podlaczylem glosniczek od TV 8W/8ohm i dzwiek jest oki (na tym samym glosniku mam podlaczone CB i przekazniczek przelacza miedzy gadaczka a radyjkiem)
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2005-08-01, 15:32
Dokladnie tak to zrobilem W stanie "normalnym" przekaznik przelaczony jest na CB a w momencie gadania gadaczka przelacza dla siebie glosniczek. Koszt to okolo 10-15PLN (przekaznik, dwa rezystory, dioda, tranzystor no i kable i wtyczki )
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Dokladnie tak to zrobilem W stanie "normalnym" przekaznik przelaczony jest na CB a w momencie gadania gadaczka przelacza dla siebie glosniczek. Koszt to okolo 10-15PLN (przekaznik, dwa rezystory, dioda, tranzystor no i kable i wtyczki )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum