mi przeszlo na gaz! raz zalozylem i juz nigdy tego nie zrobie! wczoraj moj znajomy dostal zlecenie (ma lawete) coby poleciec do szwajcarii po rocznego SCENICA na sekwencyjnym wtrysku bo sie tam rozkraczyl a szwajcarscy mechanicy na mysl o gazie w aucie dreszczy dostaja od dziis moje motto brzmi: gaz w samochodzie-hamburger na kolektorze
R25: brak Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Cze 2005 Posty: 290 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2005-07-30, 11:51
hmmm Ja w ciągu roku robię 30-40tys. km. Gdyby nie gaz to moje autko dawno zarosłoby mchem w naszym garażu. Dzięki LPG oszczędzam na stacji, dodatkowo zarabiam na przewózkach znajomych (którzy cenią sobie komfort w R25), a całą kaske mogę spokojnie wydać na drobne remonciki i doskonalenia mojej Reni.
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
PARADOKS! mi rocznie wychodzi miedzy 100 000 a 120 000 tys km rocznie. (nie renia) i wlasnie dlatego nie montuje lpg bo nie stac mnie na niespodzianki.
A ja to kiedyś sobie policzyłem tak:
Na benzynie jeździłem do pracy, za 1500/mc
Na gazie robię to samo w granicach 800/mc
Zysk to 700 zł/mc
W roku daje to 8400 zł
Powiadasz Blondas, że ta Baccara po przywiezieniu i opłaceniu wszystkiego wyniesie 6000zł ??
No to chyba nie muszę dalej się rozwodzić nad ideą używania gazu w moim przypadku.
simon [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-23, 14:16
ja wła sniedziś zakładam instalacje do swojej r 25 z takich suchych obliczeń wyszło że zwróci sie po 8000 km
czyli jak się postaram po około roku jak będzie naprawdę to się dopiero okarze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum