Ja też dziękuję bardzo... zabawa super... super ludzie... super samochody... super organizacja.... BLONDAS DZIęKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!! za przygotowanie tego wszystkiego...
w woli wyjasnienia
ta "szyba" to barmanka była
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Pewnie, że równie dobrze a może nawet i lepiej .
Ośrodek super, ludzie super, samochody wiadomo też super . Dziękujemy za dobrą organizację Panie Prezesie Blondasie .
Blondas- ile to wymagało czasu,nerwówki i przygotowań- to pewnie pozostanie twoją
słodka tajemnicą. Ale było EXTRA.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Dołączam się do podziękowań. Należą sie bez wątpienia Blondasowi, ale również wszystkim, którzy znaleźli chociaż kilka godzin, aby bawić się razem w pięknych okolicznościach przyrody. Bez was cały wysiłek organizacyjny nie miałby najmniejszego sensu.
Wielkie podziękowania prywatne dla Blondasa, Agaty i Amadeo za cierpliwośc, opiekę i towarzystwo w drodze nad morze.
Do zobaczenia w Puławach.
Ja także muszę dołączyć się do podziękowań bo impreza była przednia, poznałem w końcu was osobiście, bardzo bylem ciekaw jak wyglądacie. Impreza była bardzo fachowo zorganizowana i dopieta na ostatni guzik. Blondas wielkie dzięki. Bardzo mile mnie zaskoczył Adam, który mimo problemów z Renią, wykazał niespożyte pokłady dobrego humoru. Ja to bym się w takiej sytuacji chyba rozpłakał . wogóle bylo extra
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Lubu dubu... itd Kazdy wie o co chodzi W skrocie wielki szacuneczek za organizacje zlotu oraz gorace podziekowania dla wszystkich obecnych za bardzo mile towarzystwo i swietna zabawe!
ps. Konrad: za tego Tytanika to odwdziecze sie za rok
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
blondas, apropos zlotu, oglądałem fotki i widziałem, że AGATA ma zbitą lampę z tyłu, co to się stało i jak do tego doszło ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
aaaa...dluga historia! drzewa w tym roku z powodu suszy "ruszyły" z miejsca w poszukiwaniu wody...
ale to dobrego zle poczatki. jest okazja dopiescic renie przy okazji reperacji!
co do powrotu to w dobrym towarzystwie Tombog zawsze sie milo jedzie wiec i my tez dziekujemy za wspolne chwile
ja tez dziękuje blondasowi,opiekował sie każdym,mysle ze bez niego ciezko by było taka impreze zorganizowac,witał mnie prawie jako pierwszego (tomala był pierwszy na zlocie)ale na pewno mnie pierwszego zegnał (4 rano)a byli tacy co jeszcze o tej poze pykali w pingponga.A ze nie miałem okazji sie z wszystkimi pożegnać ,teraz chce wszystkim podziękować za miło spędzony czas.
najbardziej podoba mi sie to ze przyjezdzacie z rodzinami...
to znaczy ze czujemy sie we wlasnym gronie dobrze i rodzinnie.
no i pamietajcie ze dobrze funkcjonujacy organizm to nie tylko glowa ale i reszta organow...
to ja dziekuje wam wszystkim
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-07-31, 23:23
No widze, ze impreza byla nieziemska... tym bardziej mi szkoda, ze nie moglem poznac wszystkich niepoznanych osob i spotkac wszsytkich juz poznanych...
No ale nic, zobaczycie jak dam czadu na na pierwszym zlocie po powrocie:)
Pozdrawiam was wszystkich cieplo.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum