No i pięknie , mogłoby to wypalić bo nasz czat jest uciążliwy
Wysłany: 2006-07-25, 23:09
uciązliwy to mało powiedziane.
a polchat to jeden z najstarszych chyba produktów tego typu u nas w polsce, szkoda że już nie tak popularny jak kiedyś.
ale kto teraz używa czatów w dobie komunikatorów
a nie lepiej zamiast tego czata zainstalować sobie starego poczciwego mIrca ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
No można przetestować polchata, ale ja teraz spadam na urlopik i najbliższy chat pewnie jeszcze po staremu zrobimy. Chyba, że Konrad zajmiesz się sprawą.
No od czegoś trzeba zacząć... tak jak sobie patrzylem to mozna go praktycznie calkowicie zmienic ... na wlasne sposob... ale to moze kiedys mysle ze i tak chyba bedzie sie lepiej pisało niż wczesniej...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
A ja mówię i powiadam, że najlepszym rozwiązaniem byłby mIrc bez problemu z każdym serwerem można się połączyć, i ogólnie nie trzeba korzystać z przeglądarki.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Szczerze mowiac to latwiej z przegladarki skorzystac niz z oddzielnego programu ktory nie kazdy by umial skonfigurowac (wiem cos o tym bo kiedys siedzialem na mIRC'u non stop przez kilka lat i ja osobiscie nie mam z nim problemow ale inni ktorzy pierwszy raz maja stycznosc z IRC robia wielkie oczy "czym to sie je").
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-08-05, 11:48
NO i ja wrzuce swoje trzy grosze... Irc mialby swoje zalety, ale przeciez musielibysmy sobie kanal "zrobic", musialyby go jakies boty pilnowac itd - ci co mieli doczynienia z ircem wieda ze to wymaga troche konfiguracji i zabawy (dawanie opow wzajemnie sobie przez boty itd:P)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
boty to nie problem, mam jeszcze jakies 2 w kazdej chwili gotowe do dzialania ale mysle ze zwykly czat wystarczy jak na nasze potrzeby a kanal mozemy poza tym zalozyc sobie i tak
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-08-05, 11:59
Hm... to moze jak bedziesz mial chwile to ustaw je na np #renault25 - moze przypomnialo by to stare dobre czasy niektorym:) (tak na spotkania klubowe chat - a dla odrobiny wspomnienien irc:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
tylko jesli juz to proponuje nie na ircnecie (irc.warszawa.pl itp) tylko na ircx - wiecej bezpieczenstwa, mniejszy tlok i wiecej mozliwosci. Kiedys ta siec byla jedna z wiekszych teraz niestety jak kazda siec irc'a podupada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum