Z jaką największą prędkością jechaliście swoją Renią. Mi na razie udało się osiągnąć lekko ponad 200km/h, natomiast poprzedni właściciel mówił, że na autostradzie w Niemczech zamknął licznik 240km/h i zaświciła mu się kontrolka OVER SPEED, czy to możliwe?
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
biorąc pod uwage przekłamywanie licznika... czy tez zawyzanie prędkosci no to ja smigalem 1mm od 200km/h ile to jest to nie wiem... wiem tylko ze bylo lekko z górki i to mi chyba pomogło bo inaczej bym miał problem:)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Kurcze pierwszy raz slysze o czyms takim... nawet w instrukcji obslugi ani w zadnej innej dokumentacji nie ma slowa o takiej kontrolce. Zawsze w tym miejscu jest albo grzanie swiec zarowych albo kontrolka rezerwy. Tak z ciekawosci moglbys zrobic fotke swojego licznika? ehhh R25 ma ciagle niepoznane sekrety...
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
ja też mam taką kontrolkę. A mam najbiedniejszą wersję z małym silnikiem. Ja jechałem swoją 165 max bałem sie szybciej ( chociaż mogłem , miałem jeszcze dużo miejsca pod pedałem gazu ) bo mam baaaaardzo stare opony, w razie kapcia to zostałaby ze mnie miazga
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Dzięki! Ciekawe czy to możliwe, żeby moja Renia zamknęła licznik i zaświesiła się kontrolka OVER SPEED, muszę kiedyś wyjechać na autostradę u faszytów i tam to sprawdzić.
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
Ja leciałem 200 na niemieckiej autobanie, byłem załadowany po dach i jechałem na gazie (nie byłem pijany ) Troche to trwało, do 190 szło w miare gładko a nastepne 10 musialem uzbroić sie w cierpliwość
_________________ Rachunek jest 16, ty wyjmujesz 20,
każesz wydać do 18 i jesteś wieśniak....
Baccara V6 turbo 2500 ccm- 205 km/h, 2 osoby i bagaże, ale nie było się gdzie rozpędzić.
Monaco 2000 ccm, 4 osoby z bagażami- 180 km/h, ale nie było się gdzie rozpędzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum