Wysłany: 2006-08-13, 13:32 Dlaczego nie mam dostępu do niektórych postów?
W niektórych tematach są odnośniki do innych tematów, niektóre bezproblemowo się pojawiają, a w niektórych jest tak, że pokliknięciu pojawia się komunikat, że post został usunięty. W ostatnim temacie dotyczącym Fabrycznego Radia Philips http://www.renault25.eu/v...der=asc&start=0Konrad podał mi link to tematu, ale niestety wyświetlił się ww. komunikat, chodź temat istaniał, ale ja go niestety nie mogłem zobaczyć. Od czego to zależy? Bo jest tyle interesujących mnie tematów, które zapenwe istnieją a ja nie mogę ich odczytać.
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
z tego co zauważyłem musisz być klubowiczem. Sposób wstąpienia w szeregi klubowicza znajdziesz dobrze opisany na forum.
fragment
...
Aby zostać członkiem klubu należy zgłosić administratorowi, lub moderatorom chęć przystąpienia oraz fakt posiadania co najmniej 150 napisanych postów. Po ocenieniu wartościowości postów dla życia forum, podjęta zostanie decyzja o przyjęciu kandydata w klubowe szeregi .
Użytkownicy, którzy będą wyjątkowo aktywni i ich posty zostaną uznane, za ciekawe i wnoszące nowe wartości, mogą zostać członkami klubu, bez konieczności posiadania 150 postów.
...
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Użytkownicy, którzy będą wyjątkowo aktywni i ich posty zostaną uznane, za ciekawe i wnoszące nowe wartości, mogą zostać członkami klubu, bez konieczności posiadania 150 postów.
Jak mam to rozumieć: wyjątkowo aktywni?
_________________ Zawsze twierdziłem, że francuski dobry jest tylko sex, dopóki nie wsiadłem do Renault 25
krk800 chyba nie masz racji. Nie byłem klubowiczem, a temat Tomboga o przeróbce radia czytałem dawno.
Ale jakie są kryteria nie wiem. Status "sympatyka" miałem od jakiegoś czasu- może to wystarcza.
Admin tylko powie Ci prawdÄ™.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum