Witam drogich uzytkownikow. Mam takze problem z tym czujnikiem temperatury, caly czas mi mruga 60 stopni. wiecie moze jak sie do tego termometru lub co moze byc przyczyną???
[ Dodano: 2006-08-16, 15:29 ]
Wiecie moze jak sie do niego dostac bo sam juz nie wiem gdzie on sie znajduje.
Robtas, poszukaj, gdzieś już to było opisywane dokładnie, jak dobrze pamiętam to mogą być dwie przyczyny tego że termometr nie pokazuje dokładnie temperatury. To już nie musisz szukać masz linka http://www.renault25.plm1...light=termometr
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Rene [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-16, 17:33
u mnie jest dokladnie tak samo czyli 60 i mruga ale czujnik jest dobry elektryk zbadal a podobno cos z wyswietlaczem jest nie tak
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2006-08-16, 17:43
tak najprawdopodobniej jest do wymiany scalak. Ja jakoś chyba wezmę się za to na blizej weekendu tzn inaczej... zadzwonie do kolegi Olusia i on może mi pomoże bo ja nie mam zielonego jak do tego sie zabrac i jak to wygląda
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Kto ma prawe lusterko zewnętrzne, to ma dobrze, bo wie gdzie szukać czujnika temperatury. Ja już lusterko dokupiłem, ale gdzie mam czujnik, to nie mam pojęcia. Może ktoś zna inne jego położenie ?
Bruno, czujnik nie jest w prawym lusterku a w lewym taka wypustka pod obudową, ewentualnie ktoś już pisał, że znalazł go też pod mocowaniem od anteny.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-08-25, 12:39
Z tego co widze to masz PH1 i wcale bym sie nie zdziwil jesli czujnik bedziesz mial przy zderzaku (u mnie przynajmniej tam byl). Kostka do niego jest przy prawej podluznicy zaraz obok kostki od przedniego reflektora.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum