Proponuje termin zlotu z motoryzacja francuska ktory organizowal portal francuskie.pl zastapic naszym zlotem na ktory mogli bysmy zaprosic inne kluby,przyjacoil klubu oraz wszystkich chetnych ktorzy posiadaja auto francuskie
przydalo by sie wykozystac fakt iz wiele osob juz sie nastawilo na ta date i ma zakodowany zlot w tym terminie
zlocik mozna by bylo zorganiozowac gdzies w ladnej okolicy mniej wiecej po srodku Polski
(z powodow duzego parkingu,bliskosci hoteli i pleneru proponuje Zabieniec)
oczami wyobrazni juz widze kluby citroena XM i inne chetne oraz nasz oczywista!
No więc ja moge z klubem peugeota 205 pogadać może oni razem z nami by chcieli coś zorganizować. Skrobne ich szefostwu maila, natomias klub cytrynki jeśli ktoś tam ma znajomych to niech pisze.
Miejsce okolice Wawy super...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
RLKP [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-21, 20:18
Witam.
Reprezentuje Renault Laguna Klub Polska.
Nasi klubowicze oraz forumowicze, jak większość zainteresowanych I Piknikiem z Motoryzacją Francuską organizowanym przez vortal Francuskie.pl nastawiła się na zlot naszego klubu właśnie podczas tego pikniku. Jak wiadomo został on odwołany, a chęci na spotkanie się pozostały. Na forum Francuskie.pl przeczytałem, że wasz klub chce zorganizowac coś w zamian, we własnym zakresie. Po wstępnym uzgodnieniu doszliśmy do wniosku, ze nasz klub mógłby się przyłączyć
Dlatego prosze o więcej szczegółów
PS. Czy miejscowość, w której planujecie ten zlot, to Żabieniec (pod Piasecznem), czy może jakas inna
Widzę że na reakcję z waszej strony na info o odwołaniu pikniku nie trzeba było długo czekać .
Ja jestem jak najbardziej za organizacją czegoś zamiast tego pikniku (szkoda tylko że nie będzie tej kolumny 130 kilometrowej w eskorcie ).
Jeśli chodzi o Żabieniec to mogę się tylko wypowiedzieć co do odległości, że mi pasuje. Nic więcej na temat tego miejsca nie mogę powiedzieć bo nigdy tam nie byłem (ale tam chyba już jakiś nasz zlot był kiedyś? ).
Panowie teraz szybka decyzja i jedziemy . Zostały 3 tygodnie.
Mi rowniez pasuje chociaz bede mogl byc tylko na poczatku imprezy bo pozniej musze jechac na lotnisko odebrac kobiete. W Zabiencu (tym kolo Piaseczna) bylo juz kilka spotow i potwierdzam ze okolica super.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Zulus a jaki problem widzisz z odebraniem kobiety z lotniska?? Pojedziemy wszyscy i wrócimy o jedną osobę liczniejsi . Wyobraź sobie jej minę jak z taką obstawą przyjedziesz .
na razie musimy sie dogadac z innymi klubami czy by sie dolaczyli...i kto z nasz reflektuje
potem jak cos sie ustali bedziemy informowac dalej co i jak...
Jeśli chodzi o dogadywanie ludzi od nas na ten zlot to może ja zacznę deklarowanie .
Deklaruję, że chętnie się stawię w Żabieńcu w terminie 09 - 10.09.2006 (chyba, że będzie zaje.... zimno i namiot odpadnie a nie uda się zorganizować nic innego w rozsądnej cenie, wtedy będę tylko 09.09.2006r .
Pozdrawiam i zachęcam do podobnych deklaracji wszystkich forumowiczów .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum