Tak na prędce zobaczyłem sobie kto się deklaruje... i to tylko tyle os ?? nikt więcej ??
blondas,
Dekaem,
kicek,
Tombog,
Oluś ???,
Zulus,
Konrad,
Janusz,
Grzybek
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-08-27, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
No, to klarysa się nam robi
Co do namiotów, to myślę, że każdy na własną odpowiedzialnoć może rozbić taki domek. Przecież to nie środek uroczyska, więc nawet jak ktos się zjawi rano ( a wątpię ), to co najwyżej upomni. Zresztą parking jest miękki i można zrobić obóz cygański i rozbić namioty między reniami.
Koledzy z R25 problem mają w sumie z głowy, bo przyjeżdżają w zasadzie namiotem
Wydatki kolegów są jakimś usprawiedliwieniem nieobecności, ale wydaje mi się, że można się zapakować do kolegów z okolicy i przyjechać z nimi. jestem pewien, że nawet nie będą chcieli działki za paliwo, bo i tak by przyjechali
Reasumując, to liczę na maxymalną frekfencję, a nieobecność będzie rozpatrywana indywidualnie
Ja też będę miał kilka (3) miejsc wolnych i jak ktoś będzie chciał jechać to chętnie zabiorę . Ja najprawdopodobniej będę wracał jednak w sobotę wieczorem bo średnio mi się widzi spać w namiocie przy 12 stopniach temperatury.
R25: 3litry, renault 25 V6 1987
Wysłany: 2006-08-28, 19:03
Jak uda mi się poprzesuwać plany zawodowe , to zjawię się na 100 % . Może uda mi się przyjechać z nowym członkiem i jego Renią - ale nie wiem bo on strasznie jakiś niesmiąły.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
RLKP [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-03, 18:46
Mam jedno pytanie, jakl będziecie jechać spot Torwaru, tzn. przez Warszawę, Puławską do Piaseczna i stamtąd do Żabieńca??
Proponuję taką trasę od Torwaru: ul. Czerniakowska potem w prawo w ul. Witosa która przechodzi w ul. Sikorskiego, która się zamienia w Dolinę Służewiecką, następnie w lewo w ul. Puławską i tak aż do Piaseczna, Piaseczno mijamy obwodnicą, a w Żabieńcu w prawo w las.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum