przepraszam wszystkich jesli kogos uraze ale nie moge zapomniec zdjec ktore obejzalem w dziale TUNING... jedno co mi sie nasuwa na jezyk to PROFANACJA. cieszy mnie jednak fakt iz nikt z forumowiczow nie zniszczyl tak swej reni ;o)
Ja myśle ze wieksze aluski dodaja uroku naszym autkom, ale rzeczy w stylu spoilery płetwy to potem ten samochod bardziej upodabnia sie do ryby ... juz chyba lekka przesada
Sergiusz [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-12, 16:45
Jedyny tuning jaki zrobilem swojej 25 to wywalenie tej malej smiesznej loteczki na bagazniku oraz wylot na masce ( naprawde dyskretny ) uwarunkowany tym ze mam wieksze turbo . I zgadam sie z przedpiszcami - Zero TUNINGU
Co wy hopaki znacie się na samochodach! Obiżony tak że miską olejową lub tłumikiem ciągnie po asfalcie (jak kto lubi), lampy dookoła zaklejone brewkami (po co mają świecić , wlot na masce nie za duży żeby było trochę nad nim widać za kierownicy, A na zakończenie rarytasik hiper spojler ze sklejki pomalowany srebrzanką i dwa białe pasy wzdłuż auta. To dopiero wypas
tak troszke OT gdyz chodzi o malucha
U mnie po miescie jezdzi kaszlak z rurami z przodu ale nie takimi bylejakimi chromowanymi jak maja terenowki tylko prawdziwe rury 1/2"
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum