no i ja najprawdopodobniej zjawie sie jako 3 pasażer Reni Dekaema za co wielkie dzięki
Wysłany: 2006-09-04, 10:45
Witam.
kicek napisał/a:
Proponuję taką trasę od Torwaru: ul. Czerniakowska potem w prawo w ul. Witosa która przechodzi w ul. Sikorskiego, która się zamienia w Dolinę Służewiecką, następnie w lewo w ul. Puławską i tak aż do Piaseczna, Piaseczno mijamy obwodnicą, a w Żabieńcu w prawo w las.
OK... Ja się dołącze na Puławskiej przy Auchan
PS. Ode mnie jeden kolega załatwia osbe, która może przywieść części do Renówek. Pytanie czy ktoś potrzebuje jakieś części do swojej 25 Jeśli tak to dajcie znać
albo pojedzmy przez wilanow i konstancin ...
co prawda droga prowadzi przez mniej zaludnione tereny (patrz mniejsza reklama) ale za to mamy po drodze minimalna ilosc swiatel co spowoduje ze wieksza czesc drogi mozemy jechac zwarta kolumna...
moze w koncu uda mi sie sfilmowac takie zdarzenie
polecam ta stronke dla ruchowo aktywnych i nie majacych leku wysokosci!
200 metrow obok miejsca naszego spotu w sobote 9 wrzesnia
http://www.malpigaj.com.pl/
To kto się wybiera przez Kalisz po kółka dla Szopena ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-09-08, 16:41
Siemka wszystkim,
jak się coś niezmieni i pogoda dopisze to będziemy w komplecie czyli ja moja luba i nasze maleństwo.
Ostatnio sporo zaglądałem na forum ale zapomniałem o tym poście o spotkaniu wrześniowym i cały czas byłejm przekonany że mało osób na nim będzie.
ZE względu na maleństwo jest dla nas ważna pogoda bo ona w miejscu to raczej nie usiedzi a jak będzie ładnie to troszkę będzie mogła pobrykać.
Trzymajcie za nas kciuki.
Jak będę dojeżdżał pod Torwar to pewnie mnie usłyszycie ponieważ mój tłumik końcowy bardziej przypomina firankę niż tłumik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum