w najblizsza srode oddaje moja renie do naprawy po tym jak na zlocie wyskoczylo jej drzewo na droge http://www.renault25.eu/album_page.php?pic_id=535
wybor warsztatu padl na www.tomsgarage.pl bede tu chwalil sie jak ida prace nad moim skarbem
3majcie kciuki i zmowcie ze 2 zdrowaski za jej nowa blache!
nie martw się-będzieOK
-tylko pilnuj by "z rozpędu" nie ztuningowali RENI za bardzo , bo jej nie poznamy
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: 2165 TX, B29E 1990r Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sie 2005 Posty: 448 Skąd: Lublin/Warszawa
Wysłany: 2006-08-22, 17:44
No i super, 5-te drzwi też będziesz lakierował?
Czekamy na fotki po całej operacji, jak Blondas będzie zadowolony to znaczy, że naprawdę dobrze zrobili
No baaardzo ładnie.
Najwazniejsze, że bok uratowany. Wymiana to spora robota i mało kto potrafi porzadną antykorozję zrobić.
Widzę też, że sobie wzbogaciłeś przy okazji symbolikę.
Teraz już na pewno wszyscy wiedzą, że V6.
Chyba sobie jeszcze dokupię baccarę do tej mojej biednej, samotnej monaco ph1.
zgadza sie! V6 zawsze bylo a co do monaco slowo 'biedna" pasuje jak piesc do oka!
to najladniejsza ph1 jaka kiedy kolwiek widzialem wiec kompleksy prosze schowac w buty panie Janusz!
i jeszcze jedna fotka z dzisiejszego poranka w Żabiencu
naturalnie, że baccara Blondasowa zawsze była v6 pod maską
ale napis z tyłu na pewno był fabrycznie bez v6 a teraz nawet niewtajemniczeni będą wiedzieć jaką to maszynę ma Blondas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum