No mili państwo, właśnie się dowiedziałem że jutro muszę iść do pracy
ale to nic, nie czekajcie na mnie pod Torwarem jak tylko skończę to przyjadę do was do Żabieńca to będzie gdzieś koło 15-tej, może uda mi się wyrwać wcześniej
Wszyscy, którzy chcą dołączyć do kolumny gdzieś w trasie proszę o tel. do mnie po 12:00. To najlepszy sposób na potwierdzenie trasy przejazdu, ale kicka trasa jest na 99% aktualna myślę. Tel do mnie na stronie głównej w newsie.
Pogoda też się trochę liczy, mała jest zakatarzona i kaszle.
Postaramy się wpaść choć na chwilę.
Nieeeee, no Gzara, ja wiem, ze masz młodą i fajną żonę, ale masz też mnóstwo dla niej czasu w zyciu. Teraz trzeba na zlocik przyjechać... dlaczego nie z żoną?
no i po zlocie
dziekujemy wszytkim za przybycie i przemila atmosfere.
mam nadzieje ze to nie ostatni taki zlot na ktorym bedziemy mieli okazje poznac inne modele motoryzacji francuskiej
RLKP [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-10, 12:30
Witam.
W swoim imieniu oraz pozsotałych osób z RLKP, które przybyły na ten zlocik dziękuję za organizacje tego zlotu. Było bardzo fajnie, każdy miło wspomina razem spędzony czas, no i do nastepnego razu
PS. Przy okazji chce podziękować Blondasowi za kurs po ramki jego wypasioną R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum