popatrz może w sklepie za jakimś filtrem przeciwzakłóceniowym podepnij pod zasilanie radia i tego komputerka nad nim.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-12, 13:05
mnie sie tak troche wydaje, ze jak nie wiadomo o co w elektryce chodzi - to na ogół chodzi o brak masy
[ Dodano: 2006-09-17, 14:32 ]
rozebrałem raz jeszcze, podpiąłem kabelek od masy i wyczyściłem styki na panelu. Niestety nadal kicha. Zegarek już nie szaleje ale fest się późni. temperatura nadal -30. Znalazłem czujnik temperatury - w lusterku przy kierowcy. ale podłączony jest na pewno bo jak wymieniałem drzwi to przekładałem lusterko i kabelek łączyłem. Ki diabeł?? Ale radio i samo wyświetlanie stacji jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum