Goli- to nie jest całkiem nierealne, 4 lata temu słyszałem, że gość poniżej 10000 pln kupił całą, kompletną z drzwiami karoserię do R19 w fabryce.
Ale takie zlecenie w fabryce na R25 kompletne według mnie musi być powyżej 300 tys.zł
Podam Ci ceny kilku części nowych:
Skórzany podłokietnik środkowy- 1600 zł
Podłokietnik drzwi przednich- 700 zł/ szt
Siedzisko fotela przedniego, skóra 5000 zł
Oparcie fotela przedniego, skóra 10000 zł
(2 nowe fotele przód 30000 zł- same poszycia, a gdzie stelaże, elektryka? gdzie tył?)
Bok tapicerski drzwi- powyżej 2000 zł/szt
Listwy nad szybami bocznymi- kpl, 4 szt zapłaciłem ponad 2000
Listwy drzwiowe- kpl- ok 1200 zł, 3 lata temu
Nakładka stalowa chromowana na tylnym zderzaku do ph1- 700 zł
Nie wiadmo ile karoseria. DUUUŻO.
Zestaw naprawczy do remontu silnika 2000 ccm- 6000 zł. A nowy motor? Nie wiem.
Naprawa zawieszenia tylnego, która mnie wkrótce czeka- ok. 3000 zł. A wszystko nowe? Nie wiem.
Opony, felgi, szyby, skrzynia biegów, osprzęt elektryczny, instalacja, lampy, zderzaki...
Samo malowanie u nas to pewnie 5000, a w fabryce? i wiele innych....
ROBOCIZNA, TRANSPORT, ZYSK, PODATEK.
I nie wiem czy dostałbyś na to gwarancje fabryczną, czy byłaby za dodatkową opłatą.
Chyba trzeba robić R25 Made In Poland. O fabryce zapomnij.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-09-15, 00:12
A ja mam pytanie do kolegi z Francji.... za jakis czas (rok, poltora) moglby pomoc w znalezieniu jakiejs Baccary turbo... wiem ze to kupa czasu, ale czy w ogole sa widoki na taka okolicznosc:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
wouezza - może by mały kilkudniowy spocik we Francyji zrobić...?? Chętnie podjechałbym którymś z moich wynalazków i na to eldorado po szrotach poleciał... też tapicer mi się marzy... i parę innych drobiazgów Pozdrawiam
PS: A Renowki masz śliczniusie
polska gościnność nakazuje zaprosić do nas Kolegę z Francji najpierw. tym bardziej, że jest nas wielu.
Djenky kolegse!!! Bim bez problemu pszilechal do Polski ale na raze brak €uro!!!
Moja rodjina jest w Plocku (09-400) to by nie bylo jaden problem...
Alle brakuje €uro....
W francji, na raze nic fajnego nie ma, ale jak bedje to wam odpowiem
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
wouezza, tak patrząc na zdjęcia w tych linkach co masz pod podpisam to nasówa się myśle że w fabryce renault pracujesz bo tak wszystko ładnie sprawnie rozmontowane
PEACE
P.S. Panowie widzieliście te zdjęcia ze szrotów całkiem nie źle się tam moża wyposażyć w skóre itp bajerki
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Rychuluki [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-02, 23:36
Mam pytanko na ile wyceniasz tą swoją R25 V6 Turbo Baccara??? Bardzo mnie to ciekawi bo jak się napale to od dzisiaj bede zbierał na ten samochód mimo tego że od dwóch tygodni mam swoją r25
Mam pytanko na ile wyceniasz tą swoją R25 V6 Turbo Baccara??? Bardzo mnie to ciekawi bo jak się napale to od dzisiaj bede zbierał na ten samochód mimo tego że od dwóch tygodni mam swoją r25
Czesz
Ja kupilem za 1000 €uro ale wyceniam za 1900 €uro jak naj mniej, gdy bedje wszistko zrobione, dach, felgi, i kilka bajeri....
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum