Wysłany: 2006-09-16, 16:13 finaly mistrzostw Polski w wyscigach rownoleglych
zaczelo sie o 7ej rano od zmniejszenia cisnienia powietrza w przednich kolach i podwyzszeniu do okolo 3 atmosfer kol z tylu!
potem spotkalismy sie w wiekszym gronie na BP na bemowie
nastepnie przyszedl czas na wlasciwy wyscig!
ostatecznie wyladowalem na 9ej pozycji z ktorej jestem baaaardzo zadowolony gdyz konkurencja byla niesamowita!
jestem jeszcze niesamowicie zadowolony z czasu reakcji (RT)
BRAWO -chociaż jak się spotkamy to wyjaśnisz co to za skróty ET ,RT -bo dla mnie to czarna magia
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
no wiec tak!
ET+RT-to jest czas calkowity przejazdu od momentu zapalenia sie zielonego swiatelka az do przekroczenia fotokomrki po 402 metrach bo tyle jest naprawde do przejechania!
ET to czas przejazdu od momentu ruszenia do momentu przekroczenia fotokomorki!
RT to czas jaki mija od momentu zapalenia sie zielonego swiatelka do chwili kiedy auto zaczyna sie toczyc! czyli CZAS REAKCJI kierowcy na zielone swiatlo! [/b]
R25: 2,0 txe 1991 Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 1354 Skąd: Nałęczów
Wysłany: 2006-09-17, 14:17
Ale samarka 1.5 też się ładnie zbiera ruskim pomogli specjaliści z porsche przy konstrowaniu tego silnika. miałek kiedyś taką sprowadzoną z angli po pełnym gustownym i zrobionym ze smakiem tunningu. Nowe zderzaki grube progi spoiler z tyłu i piękny lakier metallic. Mało kto od razu widział w tym ładę, większość myślała że to Ibiza
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-09-17, 22:09
Gratulacje!
Jesli chodzi o Biala Podlaske to ja sie pisze na to bo mam babke 10km stad Rok temu sie nie zalapalem na wyscigi bo lalo strasznie i wyscigi przelozyli na niedziele a ja bylem tam tylko w sobote.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2006-09-17, 22:58
Zulus napisał/a:
Rok temu sie nie zalapalem na wyscigi bo lalo strasznie i wyscigi przelozyli na niedziele a ja bylem tam tylko w sobote.
hmm a to nie bylo w tym roku ? bo ja byłem w Białej Podlasce w tym roku i była pdobna sytruacja... no chyba że ten czas tak szybko leci.. i minął już rok:)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum