teraz można sobie gdybać.. różne media róznie podają dane.. wszystko się wyjasni jak komisja zbada tę sprawę... pozatym jak dla mnie to co za różnica 450km/h czy 475km/h...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Oglądałem Top Gear i lubię ten program, to naprawdę fajni ludzie, podobają mi się ich oryginalne testy, mam nadzieję że Hammond wróci szybko do zdrowia i nadal będzie brał udział w tym zwariwanym programie,
jednym słowem trzymam za nigo kciuki i życzę mu jak najlepiej
niestety od pewnego czasu mój operator tzn. aster city nie emituje już tvn turbo i nie mam jak ich oglądać, chyba zrezygnuje z ich usług
Co racja to racja. Top Gear to jest program o motoryzacji pokazanej zupełnie inaczej. Tak jak każdy by chciał testować auta. Nie niemieckim praktycyzmem lecz sercem co zamiast krwii pompuje hektolitry adrenaliny. Nie sprawdzali nic w teorii. Jak megana uzyskała giazdki NCAP to sami sprawdzili ile w tym prawdy i kierowca rozbił takie autko jak w crashtest`ie. Szkoda by było gdyby nas opuścił . . .
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-09-22, 23:20
no to ja tez dorzuce moje trzy grosze...
Top Gear jest pierwszym programem ktory uznalem za show motoryzacyjny.... potrafia zjechac samochod a potem powiedziec, ze kupiliby go, bo ma np charakter.
Dlugo mozna pisac o plusach tego programu.... mam nadzieje ze wyzdrowieje chlopak, bo naprawde byloby szkoda. Trzymam kciuki.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum