R25: 2150,TX,J7R,1992
Wysłany: 2006-10-02, 20:32 Kupiłem sobie Renię 25
Witam wszystkich klubowiczów.Miałem awarie komputera więc nie miałem okazji się pochwalić że jakieś 2 tygodnie temu stałem się posiadaczem Renault 25 2,2 TX '92 ''po koledze''Wajsiku.Stan auta niezły zważywszy na jego wiek,ma wprawdzie kilka niezbyt dużych mankamentów do poprawy ale myślę że z pomocą klubowiczów da się radę.A muszę jeszcze nadmienić że moim sąsiadem(choć na tą chwilę nieobecnym) jest kolega Szopen,który mieszka na tym samym osiedlu co ja i miałem okazję mu przedstawić nowy nabytek.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-10-02, 23:16
No ja tez witam tak oficjalnie i w formie elektronicznej tym razem:) Coz moge powiedziec, ja jak wreszcie mam czlowieka z Renia i to nie dosc ze w miescie a jeszcze na osiedlu... to mnie wywialo:P Hehe
Auto - bardzo fajne
Czlowiek - malo sie znamy, ale wyglada ze bedzie pasowal do naszego grona jak Renia do trasy:)
Pozdrawiam
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No sześć. Renia i cały świat się zmienia. Teraz to masz przechlapane. Bo jak raz się zakochasz w tym autku to za nic w świecie nie będziesz chciał zamienić na nic innego.
PS
Szopen o co chodzi z tymi hasłami do oleksa?
Miło mi że co raz ktoś do mnie pisze ale czy powinienem coś powiedzieć?
Pozdrawiam nowego kolegę.
Do zobaczenia na jakimś spociku.
Kurcze wczoraj i dzis bylem w W-wie i rozgladalem sie za Wajsika renia (zwykle stala pod sasiednim akademikiem) i nie bylo jej... teraz juz wiem gdzie sie podziala
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
R25: 2150,TX,J7R,1992
Wysłany: 2006-10-03, 21:50
Wielkie dzięki za miłe przyjęcie do waszego grona.Na razie na renię nie narzekam poza paroma szczegółami typu przerywanie silnika ale wszystko się zrobi mam nadzieję.Delektuje się jazdą.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum