Należałoby wystosować stosowną notę protestacyjną do producentów serialu za niegodne potraktowanie tak szanowanego na całym swiecie pojazdu. Wzbudziło to w posiadaczach Renault 25 niebywałą rozpacz. Na nagrobku powinni napisać "Non omnis moriar".
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Piotrek (krk800)
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-10-06, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
właśnie wczoraj widziałem to w "fali zbrodni" i się *****iłem... i chciałem napisać coś o tym ale widze zainterweniowaliście szybciej !! Cały wieczór to przyżywałem prawdopodobnie mogła być to baccara i to czarna... brak mi słów!!!
słowa
_________________ Jedyną wadą r25 jest to ,że już jej nie produkują...
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2006-10-06, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
O qr.... !!!! O ja pier......!!!! O w morde ojca dyrektrora !!!! Grzech nieodpuszczalny!!!!! Ktoś się będzie w piekle smarzył !!!!!! I jakie piękniutkie BBSy To ja takich szukam całe życie, a oni .....
Skutek ceny auta. Potrzebowali wysadzić coś ekskluzywnego i taniego znaleźli. Nie wybaczę do końca życia.
ale pomyslcie! przeciez mogli wybrac jakies stare beznadziejne BMW lub merca W126
ale wybrali naprawde luksusowe auto a nie jakis substytut
no tak ale czy ich celem było wysadzenie luksusowego auta, czy takiego które jest tanie, nieźle wyglada, ma duzy bagaznik na materiały wybuchowe i ładnie płonie??
dokładnie! ale mimo wszystko głupio zrobili renie powinni oddac nam a my złozylibysmy sie na jakies mięso armatnie a z drugioej strony R25 nie miało nigdy oficjalnych testów zderzeniowych za to miało testy wybuchowe i zdało na *****. Nawet felgi przetrwały kto wie co jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum