prosze was jesli macie jakies kontakty,adresy sklepow moga byc internetowe gdzie mozna klupic modele samochodow bede wdzieczny poniewaz polknalem bakcyla i zaczynam zbierac
znalazlem taki sklep ale niestety 1500km od domu! wszedlem tylko zobaczyc co w nim jest a wyszedlem z 2 modelami po godzinie
niestety nie mozna bylo zamowic renault 25 a na miejscu nie mieli! swoja droga co to za cholerstwo!!?? mercedesow mieli chyba wszystkie a renowek tylko 4cv ze starych i niesamowicie drogie modele z dzisiejszych aut...
wiec kupilem sobie cos takiego!
badz co badz francuskie jest hihihihi
Ostatnio zmieniony przez blondas 2006-10-07, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Mam praktyki studenckie w energetyce i mój szef wyprzedaje setki modeli samochodów z dzieciństwa. W poniedziałek dam Ci znać.
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Wydaje mi się że w każdym większym mieście są sklepy z modelami. W Lublinie np. jest przy ulicy narutowicza. Oczywiście R 25 nie mają i nie sprowadzają. Ale wybór mają ogromny. A co do puga, to piękny !!! Może kiedyś się na takiego skuszę, ale prędzej na Fiata 130 coupe. Cudo
sporo można znaleźć na allegro- trzeba tylko często zaglądać. ja tak kupiłem wartburga 311 cabrio z revella 1/18. jest piękny. dwukolorowe nadwozie, skrętne koła i zdejmowany dach. wiernie odtworzony i za jedyne 90pln.
Były też jakis czas temu peugeoty i renówki, cytryny zabytkowe w skali 1/18
Blondas - to jak już zjedziesz do tego lublina po modele - to daj znaka - to Cię ugoszczę Jkiś mini spocik zrobimy, flaszeczkę... Konrad się napewno dołączy - zrobimy mega impreskę mówię Ci Zapraszam
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum