Identyczny kształt tyłeczka i opadającego dachu jak w cytrynie faktycznie.
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-16, 00:47
Bo i tak wszystkie samochody z tej samej półki robią na jedno kopyto a francuskie to już zwłaszcza, przede wszystkim mam tu na myśli Berlingo, Kangoo i Partnera bodajże, a w ślad za tym idą inne modele. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że każda marka powinna zachować swoją odrębność, przynajmniej w stylistyce.
Byłoby to fajne. Właśnie dlatego, że np safrane jest taka japońsko- przeciętna- nie kupię tego samochodu.
Brak mi tej odrębności w wielu modelach i markach.
Płyta podłogowa, zawieszenie, nawet silniki- niech sobie unifikują- choć to jest też skundlenie marek (np volvo, rover, jaguar stosują od dawna obce silniki). Ale dlaczego wszystko ma jeszcze wyglądać jednakowo? Nie wiem.
Trzeba pozostać przy zabytku.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-16, 01:07
Renia renią, ale dlatego kocham rajdówki, bo nie są to samochody, jakie można spotkać u byle sąsiada za płotem. Każda jest ciut inna, każda ma swój charakter.
Bo każdy stara się znać swój sprzęt i tak go modyfikuje, aby wydobyć z niego co się da.
I to jest właśnie ciekawe. Patenty, rozwiązania, pomysły i tajemnice, których nikt nie chce zdradzić.
I potem sprawdzenie efektów w sporcie. O to chodzi.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-16, 01:21
Janusz napisał/a:
Patenty, rozwiązania, pomysły i tajemnice, których nikt nie chce zdradzić.
tylko jeszcze trzeba uwzględnić wszelkie przepisy, regulaminy, załączniki... a jest tego trochę, wiem co mówię
jak ktoś ma jakieś patenty, to siedzi cicho, by nie zostać zdyskwalifikowanym i w nadziei, że sędziowie to przeoczą
a ostatnimi czasy trochę się słyszy o niedozwolonych przeróbkach w rajdowych samochodach
R25: na razi nie mam
Wiek: 50 Dołączył: 27 Sty 2006 Posty: 248 Skąd: Zamość/pruszków
Wysłany: 2006-11-16, 07:42
w starych samochodach jes właśnie tan urok że każdy jest inny, a nie tak jak teraz wszystkie takie same lub podobne do siebie, czasem już nawet marki z wyglądu można pomylić, w odróżnianiu to tylko dzieci są dobre
przyszla kolej na stare jak swiat juz kangoo!
jak dla mnie przod fatalny przekombinowany ale cala reszta oki!
mam nadzieje ze produkcyjna wersja bedzie o wiele ciekawsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum