R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-10-15, 20:27
Katii uwazaj bo wchodzisz do pieczary zabaw w ktorej przewaznie siedza faceci:)... Wiesz moge Ci posluzyc jako przewodnik:) hehe:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-15, 20:36
szopen, dziękuję, będę pamiętać w razie czego, choć z natury jestem jak kotka, chadzam własnymi ścieżkami
mam przeczucie, że trafiłam w naprawdę ciekawe towarzystwo
no ja tym bardziej witam poniewaz dołanczasz do grona fanow reni w dizelku a jestesmy raczej w mniejszości , co nie znaczy ze jestesmy dyskryminowani .Kobieta w reni i dizelku to prawdziwy rarytas.mysle ze wiem co nieco o dizelkach to w razie czego słuze pomocą w razie jakis problemów.Pozdrawiam.
Ach wygląda na to, że tylko ja jeszcze sie nie przywitałem - ale netuje raczej w pracy więc dopiero dziś witam w naszym gronie
Ostatnio zmieniony przez Adam 2006-10-17, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Katii [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-17, 15:00
no właśnie, jakoś tak mało tu chyba fanów dieselków może to i słabsze (na pewno moja), ale nie mniej kochane
to co Wy, ścigacie się tymi reniami, czy jak?
żeby sie ścigac trzeba miec czym...
niby jest powiedzenie ze proste są dla szybkich samochodów a kręte drogi dla szybkich kierowców...
jednak reni do zadnej z tych grup bym nie zaliczyl.. za miekka za duza.... ehh a szkoda... jedynie w zimie sie troche pobawic mozna
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Wysłany: 2006-10-17, 20:02
Oj prawda tym samochodem nie wypada ostro jechac... pozostawmy Renie w grupie dostojnych dystyngowanych rydwanow... smiganie po ulicach zostawmy np japonskim wyzynaczkom:)....
Ale nie przecze... w Reni jest milo miec zapas mocy przy np wyprzedzaniu:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
powiedziałem ze nie jestesmy dyskryminowani a wy wyjezdzacie z tą mocą,ale co z tego ze mniejsza moc .nowe dizle sa mocniejsze i sprawniejsze niz bezyniaki.za jakis czas własciciele dizli beda sie nabijali z benzyniaków a o mocy juz nie wspomne.rena za czasów swojej swietnosci nie była tania a i tak za grube pieniadze ludzie kupowali dizle i cos w tym musiało byc.a juz nie wspomne ze ze postów o popsutych dizelkach jest jak na lekarstwo a benzyniaki nie nadązam czytac o tych wszystkich awariach.
Wysłany: 2006-10-17, 21:05
Oj maveras.. ale nikt nie umniejsza zalet dieslom, i sam chetnie bym posmigla dieslem jakims fajnym.... a fakt jest faktem ze jednak w naszych Reniach diesle maja mniej mocy od benzyny.
Nie ma co sie denerwowac i nikt Cie i innych nie dyskryminuje:)... chodzi o to zeby kazdy mial to co lubi.
W Reni ja chce jednak miec benzyne, mimo wiekszych kosztow i wiekszej awaryjnosci... gdybym kupowal jakis inny samochod jest duze prawdopodobienstwo ze pod maska jakis turbo Diesiel pracowal:)
Harlan Ellison
niby mocy mniej ale moment obrotowy robi swoje i nie ma to jak zejscie na 5 biegu do 40km/h a potem wcisniecie gazu... no i te oszczednosci na paliwie... no ale to juz tematy na inna okazje i w innym miejscu
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum