Wszystko zależy od terminu. Ja się piszę w wakacje. Napisz jakie plany, bo coś mi mówi, że chcesz zorganizować i badasz grunta
Daj ludziom czas i termin a pewnie sporo sobie to jakoÅ› zorganizuje.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Zulus, ja tylko tak z tymi wakacjami przykładowo To nie mój pomysł więc i nie moja organizacja. Nie mów nie, zanim nie poznamy wszystkich detali. Może ci termin podpasuje. Wouezza, czekamy na więcej informacji.
Ciekawy pomysł, ale organizacyjnie trudny. U mnie sprawy rodzinne trzeba dograć, fajnie też byłoby pojechać w 2-3 samochody minimum. Logistycznie nie bajka, bo trzebaby się gdzieś przespać i najeść.
Wiele osób (w tym ja) chciałoby znać chociaż przyblizone koszty takiej imprezy.
kto wie jak by to miało byc w wakacje to bym tez sie zastanowił i zaplanował i juz zaczoł odkładac.Na razie szwecja w wakacje jest w moich planach na pierwszym miejscu.ale francje chętnie bym odwiedził.
A co do kosztów - to myślę że trzeba lekką ręką szykować ponad tauzena PLNów Do Francji jest niestety kawałek drogi... Paliwo pożre lwią część kosztów, żywność zazwyczaj biorę z Polski (lepsza jakościowo i przede wszystkim tańsza... ), noclegi to już zależne od pory roku - jak wiosna lub wakacjie - to nie ma problemu... Lasów wszędzie mnóstwo... trzeba tylko uważać na Gendarmerie... Wiem coś na ten temat bo jeździłem kilka lat temu do francji...
Pozdrawiam
PS: Ale jak sobie pomyślę ile tam szrotów pięknie zaopatrzonych w części do nmaszych renatek... Ech...
No ja tam nie powiem ale bym się bał moją renia taka trase jechac... chyba bym musial zabrac ze sobą pół bagaznika części pomysł fajny ale ... i tu wlasnie jest to ale nie myslic z alle czas fantazja a z fantacja ida razem PLN ( waluta złota:P )
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2006-10-27, 17:44
Ja też bym się nie pisał na wyjazd swoją Renią (nawet gdyby nie była rozbita).
Co innego w Polsce, wiedziałem że po Polsce mogę spokojnie jeździć ale dalej to już duże ryzyko. Do tego dochodzą nie małe koszty i napewno w bagażniku troszkę części na wszelki wypadek (przecież nasze Renie nie są takie młode a licho nie śpi). Co innego jakby to było jakoś tak w niemczech niezadaleko od granicy to jeszcze ale dalej to...
a ja tam ryzyka sie nie boje.mam plany renią jechac do szwecji 1800km w jedną strona a tam to dopiero totalne bezludzie.francji to bym sie raczej nie przestraszył.no wiadomo koszty mogą człowieka wypłoszyc,ale mysle ze jak by pojechało kilka renatek od nas i każdy miałby w bagażniku troche czesci to nie ma strachu.
Ja też się nie boję wyprawy... Kasa jest, jak jedna padnie - to do rowu i jadę po drugą Renie Albo robię na miejscu korzystając z miejscowych "dawców narządów..."
Kochana Wuezza pomoże Już nie mogę się doczekać wyjazdu
Hello!!!!
Ja wam pomoge na traductie fransuski jenzik
Ja miezkam kolo granica niemecka( MULHOUSE 68100) i ten meeting bedje w centrum franci
Hotel bedze zalatfione za 100€ za 6 osub za noc
kedy bede mial data to wam odpowiem
ale zkimz moce rozmawiac z skype albo telefon --- lepiej bilo rozumiane
na raze
_________________ Renault 25 V6 Turbo Baccara 764
Renault 25 V6 Turbo Baccara 447
moja renia już włóczyła się po Francji-ale było to parę ładnych lat temu.Myślę że teraz też by nie zawiodła .Pomysł wyjazdu mi się podoba.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum